FOLLOW US: facebook twitter

Πρωτοβουλίες του δήμου Πηνειού για τον τουρισμό – Συνάντηση εργασίας δημάρχου Πηνειού με τους ξενοδόχους Δυτ. Ηλείας

Ημερομηνία: 20-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Συνάντηση εργασίας με την Ένωση Ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας πραγματοποίησε χθες ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Σπ. Μαρίνος, παρουσία του κ. Μπράτη Άγγελου Δ. Συμβ. και Αντιπρ/ου Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης & Παιδείας Δήμου Πηνειού και της Δ/ντριας Οικ/κων & Διοικ/κων Υπηρεσιών κα Πετροπούλου Μαρίας

Στην συνάντηση έλαβαν μέρος ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Μαυρόπουλος Αντώνιος και ο Αντιπρόεδρος κ. Μπακογιάννης Φώτιος.

«Σε μια εποχή που η τουριστική βιομηχανία εξελίσσεται συνεχώς, και οι ταξιδιωτικές συνήθειες διαφοροποιούνται χρόνο με το χρόνο, αυξάνοντας συνεχώς τις προσδοκίες των ταξιδιωτών, η συνεργασία μεταξύ τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων του Τουρισμού καθίσταται επιβεβλημένη» τόνισε ο κ. Ανδρέας Μαρίνος.».

Μετά την ενημέρωση ακολούθησε ένας γόνιμος διάλογος, όπου αποτυπώθηκαν και καταγράφηκαν, ιδέες, απόψεις αλλά και προτάσεις σχετικά με την τουριστική προβολή, την ανάπτυξη αλλά και τις ανάγκες που υπάρχουν ώστε η τουριστική κίνηση στα όρια του Δήμου Πηνειού να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος