FOLLOW US: facebook twitter

Πρωτοβουλία πολιτών Αμαλιάδας: Ανοιχτή συγκέντρωση σήμερα ενάντια στην αστυνομοκρατία

Ημερομηνία: 17-03-2021 | Συντάκτης:

Απευθύνουμε Κάλεσμα σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες του δήμου Ήλιδας σε ανοιχτή συγκέντρωση ενάντια στην ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και τα παράλογα μέτρα καταστολής και περιορισμού των ελευθεριών μας που προσπαθεί να μας επιβάλει η αδίστακτη κυβέρνηση των αρίστων που οδηγούν τον λαό στην εξαθλίωση και την πείνα με μπόλικο σανό από τα καλοπληρωμένα Μ.Μ.Ε και με σαδιστικές βασανιστικές πρακτικές από τα τάγματα εφόδου του υπουργού Χρυσοχοΐδη.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη από την αρχή της πανδημίας δεν πήρε κανένα ουσιαστικό μέτρο, ώστε το Ε.Σ.Υ να αντέξει και να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Αντιθέτως από την πρώτη στιγμή το μόνο που κάνει η κυβέρνηση είναι να μοιράζει λεφτά σε κανάλια- εφημερίδες και να προσπαθεί με πρόστιμα και καταστολή να περιορίσει κάθε ελευθερία από τους πολίτες ,σε βαθμό τέτοιο που τα τάγματα εφόδου του υπουργού Χρυσοχοΐδη να τρομοκρατούν οικογένειες και παιδιά μέρα μεσημέρι σε πλατείες και πάρκα ,να δέρνουν αδιάκριτα όποιον βλέπουν μπροστά τους,να κυνηγάνε νέους και νέες στα στενά των γειτονιών και όποιος πέφτει στα χέρια τους να ξυλοκοπείται χωρίς λόγο και αιτία. Είδαμε τα τάγματα εφόδου του υπουργού να μπαίνουν σε σπίτια και να συλλαμβάνεται κόσμος, γιατί διαμαρτυρήθηκε για την αστυνομική βία και καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας καταγγελίες μέχρι και για παρολίγον βιασμό κρατουμένων. Πρόστιμα αριστερά και δεξιά χωρίς κανένα μέτρο απλά για να εισπράξει το κράτος πίσω αυτά που έδωσε ως βοήθεια στους πολίτες. Την ίδια ώρα ο ίδιος ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του παραβιάζουν τα υγειονομικά μέτρα κάθε ημέρα προκλητικά και κουνάνε το δάχτυλο στους πολίτες, ακόμα και απειλώντας τους, με διάγγελμα του ίδιου του πρωθυπουργού για την τήρηση των μέτρων και της τάξης.

Η κυβέρνηση θεώρησε πως με την στήριξη των ΜΜΕ και την αστυνομοκρατία θα καταπατήσει δικαιώματα και ελευθερίες των πολιτών με πρόφαση τον covid και θα μπορεί να κάνει τις δουλειές της με τους άριστους άνετα και χωρίς να αντιδρά κανείς

Υπολόγισαν χωρίς τον κυρίαρχο λαό και καθημερινά παίρνουν την απάντηση από χιλιάδες Έλληνες που βγαίνουν στον δρόμο και θα συνεχίσουν να βγαίνουν μέχρι η κυβέρνηση Μητσοτάκη να καταλάβει πως όση βία και να χρησιμοποιήσει εμείς θα φωνάζουμε σε κάθε γειτονιά ΔΩΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, όχι για γκλομπ και αστυνομία.

1)Ζητάμε άμεση επίταξη των ιδιωτικών κλινικών σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα.

2)Προσλήψεις γιατρών και όχι αστυνομικών.

3)Πραγματική στήριξη όλων των επιχειρήσεων και του εργατικού δυναμικού της χώρας.

4)Άνοιγμα των σχολείων με πραγματικά μέτρα προστασίας και όχι 25-30 μαθητές σε κάθε τάξη.

5)Άμεση διάλυση του τάγματος εφόδου ΔΡΑΣΗ.

6)Κάμερες σε όλα τα περιπολικά,στους χώρους κράτησης και στους χώρους ανακρίσεων.

7)Όσοι αστυνομικοί έχουν ανάμειξη με περιστατικά βίας να φύγουν άμεσα από το σώμα.

8)Παραίτηση του υπουργού βίας κύριου Χρυσοχοΐδη.

9) Άρση του παράλογου lockdown

ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.

Δεν είμαστε αρνητές του covid,είμαστε αρνητές στην νέα ΧΟΥΝΤΑ που θέλει η κυβέρνηση των αρίστων.

Πρωτοβουλία πολιτών Αμαλιάδας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος