FOLLOW US: facebook twitter

Πρώτος σκόρερ στη Μεσσηνία ο Θ. Αντωνόπουλος- Οι Ηλείοι παίκτες τα 20 από τα 24 γκολ του Α.Ο.Κ.

Ημερομηνία: 17-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αμαλιαδίτης Θανάσης Αντωνόπουλος παίζει φέτος στον Α.Ο. Κυπαρισσίας του Βαρδαίου τεχνικού Ηλία Φωτόπουλου και σε 6 αγωνιστικές έχει σκοράρει 9 φορές και είναι πρώτος στον πίνακα των σκόρερς της Α΄ Μεσσηνίας, με δεύτερους τους Δεμπεγιώτη του Καλού Νερού και Μουτζούρη του Ακρίτας Κορώνης, που έχουν από 5 γκολ.

Ο «Φίγκο», όπως είναι το προσωνύμιό του, ξεκίνησε πολύ δυνατά τη σεζόν και με τα γκολ του έχει φέρει τον Α.Ο.Κ. στη 2η θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό πίσω από την Εράνη Φιλιατρών, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο καθώς η ομάδα της Κυπαρισσίας είχε ρεπό την 1η αγωνιστική. Ο Α.Ο.Κ. έχει κάνει το 6 στα 6 με συντελεστή τερμάτων 24-2, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται από τον Ηλία Φωτόπουλο, ενώ η Εράνη έχει 6 νίκες και 1 ισοπαλία με τέρματα 14-3.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός Θανάσης Αντωνόπουλος και κατά την περσινή σεζόν στην Α1 Κατηγορία της Ηλείας ήταν ψηλά στον πίνακα των σκόρερς καθώς είχε πετύχει 14 γκολ σε 21 συμμετοχές μέχρι τη διακοπή, με τη φανέλα του Ολυμπιακού Σαβαλίων.

Άλλοι δύο Ηλείοι του Α.Ο. Κυπαρισσίας, ο Φώτης Παναγόπουλος και ο Τάκης Μπουτσικάκης έχουν από 3 γκολ έκαστος, ενώ Χρήστος Μπουτσικάκης και Σκοζάι έχουν από δύο! Τέλος, εκ των Ηλείων του Α.Ο.Κ. ο Δημήτρης Καπλάνης έχει 1 γκολ. Κοντολογίς, οι Ηλείοι ποδοσφαιριστές της Κυπαρισσίας έχουν πετύχει τα 20 από τα 24 γκολ της ομάδας τους!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος