FOLLOW US: facebook twitter

Πρωτοποριακές εκδηλώσεις με το 1ο BEACH RACKETS και το 1ο BEACH VOLLEY

Ημερομηνία: 16-09-2022 | Συντάκτης:

Σήμερα και αύριο στην κεντρική πλατεία από το Δήμο Πύργου

  • Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Με συνέπεια στην αρχή μας να είμαστε κοντά στη νέα γενιά και με αθλητικές δράσεις»

Η πρωτοποριακή αθλητική εκδήλωση, που περιλαμβάνει το 1ο BEACH RACKETS σήμερα Παρασκευή 16/9 και το 1ο BEACH VOLLEY το Σάββατο 17/9, στην κεντρική πλατεία Πύργου, ήταν το αντικείμενο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, παρουσία του αντιδημάρχου Αθλητισμού Γιάννη Αργυρόπουλου και του προέδρου του Ομίλου Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας Γιώργου Νικολόπουλου.  

Όπως ανέφερε ο κ. Αντωνακόπουλος: «Με συνέπεια στην αρχή μας πως είμαστε με διάφορους τρόπους κοντά στη νέα γενιά και δίνοντας ευκαιρίες για συμμετοχή σε αθλήματα, σε αθλοπαιδιές και σε διάφορες αθλητικές δράσεις, προχωράμε και στη διοργάνωση αυτή. Για μας ο αθλητισμός περιλαμβάνει τη διαπαιδαγώγηση και την ψυχαγωγία και στην προκειμένη περίπτωση γίνεται για πρώτη φορά μια τέτοια πρωτοποριακή εκδήλωση, από αυτές που στη σημερινή εποχή γίνονται όλο και πιο διαδεδομένες, όπως για παράδειγμα ήταν ο street αγώνας επί κοντώ που έγινε το προηγούμενο διάστημα στην Αρχ. Ολυμπία. Θα είναι διαμορφωμένες πολύ ελκυστικές συνθήκες, τόσο για τους αθλούμενους που θα πάρουν μέρος, όσο και για τους παρευρισκόμενους και θεατές που θα είναι στην πλατεία εκείνο το διάστημα, με μια συνολικά πολύ όμορφη ατμόσφαιρα».  

Ο Γιάννης Αργυρόπουλος επεσήμανε: «Μετά από όλες τις σημαντικές και πετυχημένες διοργανώσεις διαφόρων αθλητικών δρώμενων που έχει προχωρήσει ο Δήμος μας, πλέον προχωράμε σε κάτι ακόμα πρωτοποριακό και με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Θέλουμε να αξιοποιηθεί με κάθε δυνατό και αποτελεσματικό τρόπο η ξεχωριστή αυτή διοργάνωση και να παρακινηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι λάτρεις των αθλημάτων, μικροί και μεγάλοι, στην άθληση και στο θέαμα που προσφέρουν το beach rackets και το beach volley. Πρέπει με την ευκαιρία αυτή να αναφέρω πως συνεχίζουμε και στο κομμάτι των σημαντικών έργων σε ότι αφορά τον αθλητικό τομέα. Σε λιγότερο από ένα μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στο Κλειστό Γυμναστήριο, ενώ προχωρούν πλέον με συγκεκριμένο τρόπο και οι διαδικασίες για το Κολυμβητήριο. Στα θέματα αυτά, σύντομα θα γίνει και εκτενέστερη αναφορά».

Ο Γιώργος Νικολόπουλος, πρόεδρος του Ο.Ρ.Κ.Α. (Όμιλος Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας), ευχαρίστησε τον Δήμο Πύργου και τον δήμαρχο κ. Αντωνακόπουλο για την πρόσκληση, κι επίσης ανέφερε: «Γνωρίζουμε πως ο Δήμος Πύργου ενισχύει τις αθλητικές εκδηλώσεις κι είναι πάντα κοντά σε αυτές και είμαστε χαρούμενοι για τη συμμετοχή μας σε αυτή την πρωτοποριακή διοργάνωση. Έχουμε στο δυναμικό μας αθλητές από διάφορες περιοχές της Ηλείας, όπως από Αμαλιάδα, από Πύργο, από Κρέστενα, μετέχουμε στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Racket       κι έχουμε συνεχή ανάλογη δράση. Καλούμε τον κόσμο να παρευρεθεί για να παρακολουθήσει όμορφο θέαμα μέσα σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα».

– Η αθλητική εκδήλωση του διημέρου θα πραγματοποιηθεί σε οριοθετημένο χώρο της Κεντρικής Πλατείας, όπου θα βρίσκονται και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης, με την πολύτιμη συνδρομή του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου.

* Ώρα έναρξης και τις δυο μέρες: στις 18:00

• Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί έπαινος συμμετοχής και μπλουζάκι.

• Οι πρώτοι των κατηγοριών θα λάβουν αναμνηστικό κύπελλο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος