FOLLOW US: facebook twitter

Πρωτοπορεί για άλλη μια φορά το Νηπιαγωγείο Κατακόλου – Αναδείχθηκε Πρεσβευτής των 17 Παγκόσμιων Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης

Ημερομηνία: 29-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Εκπαίδευση, Νέα

Πρεσβευτές  των 17 Παγκόσμιων Στόχων βιώσιμης ανάπτυξης για έναν κόσμο καλύτερο και βιώσιμο, αναδεικνύονται για άλλη μια χρονιά το Νηπιαγωγείο Κατακόλου και οι μαθητές του, που εντάσσεται στο Δίκτυο Σχολείων Πρεσβευτών των Παγκόσμιων Στόχων. Το Νηπιαγωγείο Κατακόλου συμμετείχε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Bravo Schools 2020 για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση,συμβάλλοντας με δράσεις κατά της φτώχειας, της κοινωνικής αδικίας και της ανισότητεας και έτσι, αφού ολοκλήρωσε επιτυχώς τον κύκλο του έλαβε έπαινο συμμετοχής, προσωπική βεβαίωση,  το σήμα ένταξης του σχολείου στο SGDs Schools Club, το σήμα για την νηπιαγωγό του Έλενα Αναστασίου καθώς και το σήμα των μαθητών.

Στόχος του Bravo School είναι να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τα Ελληνόπουλα για τους Παγκόσμιους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης, με όραμα να διαμορφώσουν τους Ενεργούς Πολίτες του Αύριο, οι οποίοι θα αναλάβουν δράση για τη μεγάλη αλλαγή στον πλανήτη μας μέχρι το 2030. Δάσκαλοι, εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες γίνονται όλοι αναπόσπαστο και πολύτιμο κομμάτι μιας παγκόσμιας συλλογικής συνείδησης απέναντι στο μέλλον του πλανήτη και στο δικαίωμα όλων των ανθρώπων να ζήσουν με αξιοπρέπεια.

Η τελική εκδήλωση βράβευσης των σχολείων  – και του Νηπιαγωγείου Κατακόλου- που αναδείχθηκαν Πρεσβευτές Παγκόσμιων Στόχων θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα στην Αθήνα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος