FOLLOW US: facebook twitter

Πρωτομαγιάτικες εξορμήσεις σε όλη την Ηλεία: Άπειρος κόσμος σε Κάπελη, Χαβαρόβρυση, Ολυμπία, Κατάκοκο, Κουρούτα, Ζαχάρω, Μπούκα και Λεχαινά

Ημερομηνία: 02-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Περιβάλλον

Ο άστατος καιρός δεν εμπόδισε χθες τον κόσμο στην εξόρμησή του σε θάλασσες, παραλίες, δάση αλλά και σε εκδηλώσεις που διοργάνωσαν δήμοι και τοπικοί φορείς της Ηλείας, για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς σε κάθε γωνιά του νομού μας. Από νωρίς το πρωί ο περισσότερος κόσμος εγκατέλειψε τα σπίτια του για να γιορτάσει την άνοιξη μαζί με την οικογένειά του στην εξοχή και να περάσει μια ευχάριστη μέρα και να μαζέψει αγριολούλουδα για το Πρωτομαγιάτικο στεφάνι του.

Επιτυχημένες ήταν και οι εκδηλώσεις που διοργάνωσαν δήμοι και τοπικοί φορείς συγκεντρώνοντας πολύ κόσμο. Στην ορεινή Ηλεία, επίκεντρο των Πρωτομαγιάτικων εκδηλώσεων ήταν για μια ακόμα φορά η Κάπελη όπου ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας μαζί με τον Δ.Ε Λασιώνας διοργάνωσαν εκδηλώσεις στο χώρο αναψυχής της Τ.Κ Αγίας Τριάδας. Βεβαίως ο δήμος Ολυμπίας μαζί με την Τ. Κ Ολυμπίας και τους τοπικούς συλλόγους, συνδιοργάνωσαν για μια ακόμα φορά Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση και γλέντι και στην Ολυμπία, στο χώρο του πρώην δημαρχείου ενώ ο δήμος Ήλιδας από την πλευρά του διοργάνωσε την κεντρική Πρωτομαγιάτικη εκδήλωσή του στην Χαβαρόβρυση όπου βρέθηκε πολύς κόσμος. Το Κατάκολο αλλά και η Κουρούτα, όπως και η Ζαχάρω από την Ν. Ηλεία, δέχθηκαν βεβαίως πολύ κόσμο κυρίως για φαγητό και καφέ, στο δήμο Πηνειού οι τοπικοι φορείς γιόρτασαν την  Πρωτομαγιά στην Μπούκα και στο δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης σε Λεχαινά, Κάστρο και Μέλισσα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος