FOLLOW US: facebook twitter

Πρωτόκολλο Συνεργασίας του Παν/μιου Δυτικής Αττικής με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας

Ημερομηνία: 10-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, επιθυμώντας την κοινή δράση και σύζευξη της ακαδημαϊκής κοινότητας με καταξιωμένους πρωτοποριακούς φορείς πολιτισμού, εκπαίδευσης, έρευνας και καινοτομίας και σε ανταπόκριση των νέων προκλήσεων της ψηφιακής εποχής στην ανάπτυξη της καλλιτεχνικής δημιουργίας, υπέγραψε σχετικό πρωτόκολλο συνεργασίας στις 7 Δεκεμβρίου 2019 στον Πύργο, στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους.

Το πρωτόκολλο υπογράφηκε από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Καθηγητή Παναγιώτη Καλδή και τους Χρήστο Κωνσταντόπουλο, Πρόεδρο και Δημήτρη Σπύρου, Καλλιτεχνικό Διευθυντή της  ΚΟΙΝΣΕΠ «Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους , παρουσία του Βασίλη Γιαννόπουλου, Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας και Προέδρου του Φεστιβάλ.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει έμπρακτα το κορυφαίο στο είδος του αυτό Φεστιβάλ και συνδημιουργεί μαζί του το Ευρωπαϊκό Κέντρο Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας, στο πρώην εργοστάσιο ΑΣΟ Πύργου, με πρότυπη οργάνωση και υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ώστε η Δυτική Ελλάδα να μετεξελιχθεί σε κινηματογραφικό προορισμό.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα, δίνει έμφαση στα θεματικά πεδία του Τμήματος Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας και εκπροσωπείται με τους Αν. Καθηγητή Απόστολο Παπαποστόλου και Επ. Καθηγητή Σπυρίδωνα Σιάκα.

Esos.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος