FOLLOW US: facebook twitter

Πρωτόκολλο Ασφαλούς Λειτουργίας μουσείων & αρχαιολογικών χώρων επικαιροποιήθηκε από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας

Ημερομηνία: 27-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες κάθε οργανωμένου αρχαιολογικού χώρου, μνημείου και μουσείου αρμοδιότητός της,  η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας εξέδωσε επικαιροποιημένο Πρωτόκολλο Ασφαλούς Λειτουργίας τους, σύμφωνα με το επίπεδο προληπτικών μέτρων (χαμηλό, μεσαίο, υψηλό, πολύ υψηλό για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Στο Πρωτόκολλο αυτό αναφέρονται αναλυτικά μέτρα που ισχύουν για καθέναν ξεχωριστά χώρο που αφορά τον αριθμό των επισκεπτών, την χρήση μάσκας, τις ξεναγήσεις κλπ. που διαφοροποιούνται και ανάλογα από το υγειονομικό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται κάθε φορά ο νομός.

Το κοινό αλλά και οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες που θέλουν να επισκεφθούν τους χώρους ευθύνης της Εφ. Α. Ηλείας, αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της Ηλείας, θα πρέπει να ενημερωθούν  και να εφαρμόσουν  τα ισχύοντα κάθε φορά μέτρα και βεβαίως να συμμορφώνονται με  τις τυχόν περαιτέρω υποδείξεις του φυλακτικού προσωπικού της Υπηρεσίας.

Για πληροφορίες σχετικά με τον Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας και το εκάστοτε επιδημιολογικό επίπεδο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να ανατρέχουν στην επίσημη ιστοσελίδα ενημέρωσης της Ελληνικής Κυβέρνησης https://covid19.gov.gr/covid-map/.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος