FOLLOW US: facebook twitter

Πρωτοχρονιά στο καθήκον!

Ημερομηνία: 03-01-2023 | Συντάκτης:

-Γιατροί, διασώστες, αστυνομικοί και πυροσβέστες στην υπηρεσία του πολίτη

Την ώρα που η πλειονότητα των πολιτών απολαμβάνουν στιγμές διασκέδασης στο σπίτι και περιμένουν τα μεσάνυχτα για να αλλάξει ο χρόνος, υπάρχουν και οι συμπολίτες μας που εκείνη την ώρα εργάζονται για να νιώθουμε εμείς ασφαλείς, όπως είναι οι γιατροί, οι διασώστες, οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες.

Όπως ανέφερε ο καρδιολόγος του Νοσοκομείου Πύργου, Γιώργος Παναγούλιοας, «για ακόμα μια χρονιά βρισκόμαστε πάλι στις επάλξεις του νοσοκομείου για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα επείγοντα περιστατικά που έρχονται αυτές τις ημέρες. Η ροή των περιστατικών είναι συνεχής αυτές τις ημέρες, γιατί το πρόβλημα της πανδημίας δεν έχει ξεπεραστεί και πρέπει τα νοσοκομεία και όλοι οι υγειονομικοί να προσέχουν, για να μπορέσουμε, σταδιακά μεν, αλλά να ξεπεράσουμε γρήγορα το θέμα αυτό» ανέφερε και ευχήθηκε να ξανασταθούν τα νοσοκομεία στα πόδια τους και να επανισχυροποιηθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ο αξιωματικός υπηρεσίας της Π.Υ Πύργου, Νίκος Κρουστάλης δήλωσε ότι το καθήκον επιτάσσει να είναι στη δουλειά, ευχόμενος σε όλους υγεία. Ο πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Ηλείας, Σωτήρης Παπαηλιού, επισκέφθηκε ένα προς ένα όλα τα Κλιμάκια και τις Υπηρεσίες της Ηλείας, εκφράζοντας τις ευχές του, και τόνισε: «Όλοι μαζί, κανένας μόνος του.Ο Αρχιφύλακας και αξιωματικός υπηρεσίας Α.Τ. Πύργου, Πάρης Νεοφώτιστος ευχήθηκε στους συναδέλφους του δύναμη και κουράγιο για να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο επάγγελμα, και υγεία χαρά τύχη και ευημερία σε όλο τον κόσμο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος