FOLLOW US: facebook twitter

Πρώτη συνάντηση για το Θεατρικό Εργαστήρι σήμερα το απόγευμα στο Ελληνικό Ωδείο Πύργου

Ημερομηνία: 27-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Εκπαίδευση, Νέα

Στο Ελληνικό Ωδείο Πύργου – Μουσικός Σύλλογος ΟΡΦΕΥΣ λειτουργούν τμήματα για παιδιά και ενήλικες  παρέχοντάς τους ευκαιρίες και δυνατότητες δημιουργικής πολιτιστικής ενασχόλησης.

Μία από αυτές είναι και η Θεατρική Παιδική-Εφηβική Σκηνή, που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 8 έως 18 ετών.

Την ευθύνη του τμήματος έχει ο Σταύρος Ρομποτής, για τον οποίο το θέατρο αποτελεί ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται

Το μαγικό ταξίδι στον κόσμο της έκφρασης, του ονείρου, του παιχνιδιού, του αυτοσχεδιασμού, της μουσικής και του θεάτρου ξεκινά για το πρώτο τμήμα σήμερα Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, στις 7 το απόγευμα και  για το δεύτερο τμήμα το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10 το πρωί,   στην αίθουσα συναυλιών του Ελληνικού Ωδείου Πύργου. Η πρώτη συνάντηση  γνωριμίας  με το θεατρικό εργαστήρι του Ωδείου είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, άτομα στη σκηνή

«Ελάτε να παίξουμε και να μάθουμε ! Να ακονίσουμε τα εκφραστικά μας μέσα, το σώμα, τη φωνή και τη φαντασία μας και πάνω απ’ όλα να γίνουμε ομάδα που θα μοιραστεί δυνατές συγκινήσεις μέσα από την τέχνη του θεάτρου !»

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στη σκηνή, χορεύει, παπούτσια και εσωτερικός χώρος

Οι πρόβες θα πραγματοποιούνται Α’ Τμήμα: κάθε Παρασκευή 7:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ.

B’ Τμήμα : κάθε Σάββατο 10:00 π.μ.-12:00 μ.μ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος