FOLLOW US: facebook twitter

Πρώτη συνάντηση εθελοντών καθηγητών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου και το μέλλον του 

Ημερομηνία: 18-06-2019 | Συντάκτης:
Έπονται συζητήσεις με τον νέο δήμαρχο Πύργου και την ΕΛΜΕ Ηλείας

Συνάντηση για την πορεία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Πύργου, και για το κατά πόσο υπάρχει προθυμία – προσφορά εθελοντών για να συνεχίσει τη λειτουργία του για 8η συνεχή χρονιά από τον Σεπτέμβρη του 2019, είχαν το Σάββατο το απόγευμα οι εθελοντές καθηγητές μετά από πρόσκληση του διευθυντή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Χρήστου Αθανάσουλα, καθώς τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα δεν είναι αυτονόητο.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν 20 εθελοντές- που αναφέρονται παρακάτω- και αποφάσισαν εντός της εβδομάδας να ζητήσουν συνάντηση με τον νέο δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο και την ΕΛΜΕ Ηλείας, για να συνεχιστούν και μαζί τους οι συζητήσεις.

Όπως  τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Αθανάσουλας «Για τη νέα (8η) χρονιά χρειάζεται και η συμβολή τους για παρακίνηση προσέλκυση εθελοντών και κυρίως από την πλευρά του δημάρχου Πύργου για συμβολή σε γραμματειακή – διοικητική υποστήριξη» για να μην αποτελεί όπως αναφέρει το .κοινωνικό φροντιστήριο δημιούργημα των παρακλήσεών του  γιατί έτσι φαίνεται σαν έργο “ενός ανδρός” , πράγμα που ενοχλεί αρκετούς και ενοχλεί πολλαπλά και τον ίδιο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος