FOLLOW US: facebook twitter

Πρώτη παρουσίαση του βιβλίου «Κακοί Οιωνοί» στην Ανδραβίδα

Ημερομηνία: 19-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Από τις Ηλείες συγγραφείς Γιώτα και Γεωργία Καλαμαρά

Πρώτη παρουσίαση για το βιβλίο της Γιώτας και της Γεωργίας Καλαμαρά, “Κακοί Οιωνοί” προχθές στην Ηλεία και συγκεκριμένα στην πλατεία της Ανδραβίδας όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για το νέο τους βιβλίο παρουσία φίλων, συνεργατών και συγγενών.

Το νέο βιβλίο που έχουν επιμεληθεί οι αδελφές Καλαμαρά, υπόσχεται ένα ταξίδι στον χώρο και τον χρόνο! Το «Κακοί Οιωνοί» είναι ένα ανατρεπτικό βιβλίο στο οποίο θα απολαύσετε ιστορίες που έχουν για πρωταγωνιστές αρχαίους Έλληνες θεούς και δαίμονες. Διαβάζοντας περί μυθολογικού τρόμου στο πρώτο μέρος, θα δείτε μια διαφορετική οπτική από αυτή που ίσως έχετε στο μυαλό σας για την αρχαία Ελλάδα, ενώ το δεύτερο μέρος παρουσιάζει τον υπερφυσικό τρόμο στη σύγχρονη εποχή.

Στην βιβλιοπαρουσίαση το παρών έδωσαν ο πρόεδρος και μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας που θέλησαν να συγχαρούν από κοντά την συνάδελφο τους Γιώτα Καλαμαρά και την αδελφή της, με αφορμή την συγγραφή και κυκλοφορία του νέου αυτού βιβλίου που προστίθεται σε μια σειρά διηγημάτων και εκπαιδευτικών παραμυθιών της Αστυνομικού. Με συγχαρητήριο μήνυμα του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγόρης Κατσώλης επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Τέτοιες ενέργειες προάγουν την εξωστρέφεια της Αστυνομίας προς την κοινωνία και αναδεικνύουν ένα πρόσωπο αστυνομικού ,διαφορετικό από το καθαρά επαγγελματικό. Φέρνουν πιο κοντά τον πολίτη στον Αστυνομικό, όπως εξάλλου φάνηκε και κατά την παρουσίαση του βιβλίου σε καφετέρια στην πόλη της Ανδραβίδας, όπου παρευρέθηκαν πολίτες όλων των κοινωνικών ομάδων, πέραν από τους συναδέλφους που την τίμησαν με την παρουσία τους. Γιώτα σε ευχαριστούμε θερμά που κάνεις περήφανη την οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας. Καλοτάξιδο το βιβλίο σου!».

Κ.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος