FOLLOW US: facebook twitter

Πρώτη άφιξη στο αεροδρόμιο Επιταλίου!

Ημερομηνία: 13-03-2023 | Συντάκτης:

Ιδιοκτήτης διθέσιου αεροσκάφους ερευνά το ενδεχόμενο μόνιμης στάθμευσης

Toυ Παναγιώτη Φωτεινόπουλου

Η πρώτη άφιξη στον αερολιμένα Επιταλίου είναι γεγονός, καθώς πριν μερικές μέρες η Αερολέσχη Πύργου υποδέχτηκε ένα διθέσιο ιδιωτικό αεροσκάφος από τα Μέγαρα. Ο πρόεδρος της Αερολέσχης, Θεόδωρος Γιαννακούλιας, ήταν για να τους υποδεχθεί και να συζητήσει μαζί τους για την επιλογή του Επιταλίου ως προορισμού.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στον αερολιμένα αφίχθη Βούλγαρος επιχειρηματίας μαζί με τον εκπαιδευτή Κώστα Ρωσσίδη, προκειμένου να διερευνήσουν τη δυνατότητα μόνιμης στάθμευσης του αεροσκάφους του στο Επιτάλιο.

Όπως αναφέρθηκε, στο αεροδρόμιο των Μεγάρων παρατηρείται αυξημένη κίνηση λόγω πληθώρας αεροσκαφών, γεγονός που έχει οδηγήσει τον συγκεκριμένο ιδιοκτήτη του αεροσκάφους, ο οποίος έχει κατοικία και στη Μεθώνη, να εξετάσει το ενδεχόμενο να σταθμεύσει στην Ηλεία, λόγω γειτνίασης με τη Μεσσηνία.

«Επρόκειτο για μια πτήση με στόχο την εξοικείωση του ενδιαφερόμενου με το αεροδρόμιο, μαζί με τον φίλο εκπαιδευτή Κώστα Ρωσσίδη. Ρωτηθήκαμε αν μπορεί να υπάρξει υπόστεγο στον αερολιμένα, καθώς εκφράστηκε επιθυμία μόνιμης στάθμευσης του αεροσκάφους, ώστε ο ιδιοκτήτης του να είναι πιο κοντά στη Μεθώνη και να μη χάνει χρόνο για να ταξιδεύει στα Μέγαρα.», ανέφερε ο κ. Γιαννακούλιας και πρόσθεσε ότι μόλις βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες, θα αυξηθούν οι αφίξεις των αεροσκαφών στο Επιτάλιο.

«Πιστεύουμε ότι όταν καλυτερεύσει ο καιρός, η κίνηση θα είναι αυξημένη στο αεροδρόμιο του Επιταλίου, καθώς έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από την Ιταλία για αφίξεις μικρών αεροσκαφών. Πιστεύουμε ότι το αεροδρόμιο θα εξελιχθεί σε πόλο έλξης το καλοκαίρι αλλά και τα επόμενα χρόνια, καθώς είναι δίπλα στην Αρχαία Ολυμπία και κοντά στη θάλασσα. Εκτιμούμε ότι σύντομα θα αποδώσει καρπούς η προσπάθειά μας», τόνισε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος