FOLLOW US: facebook twitter

Προθεσμία δέκα ημερών από Παπαδάκο για ορισμό νέου ΔΣ στο Ραδιοφωνικό Σταθμό Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 04-10-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Κατέθεσε αίτηση προς το Δήμαρχο Ήλιδας, διαφορετικά παραιτείται

Προθεσμία δέκα ημερών, να συσταθεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Ραδιοφωνικό Σταθμό Αμαλιάδας καθ’ υπόδειξη του, να απομακρυνθεί ο Διευθύνων Σύμβουλος του σταθμού και να του παραδοθεί άμεσα μέρος του εξοπλισμού που ο ίδιος έχει διαθέσει για τη λειτουργία του, ζητά με αίτηση του προς τον Δήμαρχο Ήλιδας ο αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Ανδρέας Παπαδάκος. Διαφορετικά όπως επισημαίνει, να θεωρηθεί η παραίτηση του από τη θέση του προέδρου του ΔΣ του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας, ως αμετάκλητη.

Ο κ. Παπαδάκος, στην αίτηση τους προς το Δήμαρχο Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη επισημαίνει:

«Τα τελευταία γεγονότα που αφορούν το Ραδιοφωνικό Σταθμό Αμαλιάδας, και είχαν ως αποτέλεσμα την παραίτηση του αμισθί ειδικού συμβούλου κ. Ιωάννη Χουζούρη και την προσωπική μου “έξωση” από τα γραφεία του Ραδιοφωνικού σταθμού, οφείλεται στο ότι ο Διευθύνων σύμβουλος κ. Θεόδωρος Τριγωνίδης εντελώς αυθαίρετα άλλαξε τις κλειδαριές.

Προκειμένου να παραμείνω στη θέση μου ως προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Σταθμού, σας ζητώ:

1) Εντός 10 ημερών από σήμερα 3 Οκτωβρίου που πρωτοκολλείται η αίτησή μου να προτείνετε σε έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο, νέο Διοικητικό συμβούλιο του Ραδιοφωνικού σταθμού με δική μου υπόδειξη ως προς τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τις θέσεις μελών του εν λόγω Δ.Σ.

2)Άμεσα να απομακρυνθεί ο Διευθύνων σύμβουλος, ο οποίος μου φέρθηκε εντελώς ατιμωτικά, αλλά και επί ζημία του Ραδιοφωνικού Σταθμού όπως αναλύσω και ενημερώσω διεξοδικότερα στο Δημοτικό συμβούλιο. Παράλληλα να ζητήσει Δημόσια συγνώμη με δική σας προτροπή.

3) Να μου παραδοθεί άμεσα ο εξοπλισμός των 2 Η/Υ μαζί με τα περιφερειακά τους εξαρτήματα και υλικά καθώς και τα 3 γραφεία με τις καρέκλες τους, τα οποία έχω αγοράσει και διαθέσει για τη προσωρινή λειτουργία του σταθμού.

4) Να συσταθεί 3μελής επιτροπή καταγραφής και ελέγχου των μηχανημάτων του σταθμού συμπεριλαμβανομένου και του πομπού των ΑΜ.

5) Σε περίπτωση που παρέλθει άπρακτη η πιο πάνω προθεσμία των 10 ημερών να θεωρείται από τώρα την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας, ως αμετάκλητη.

Σε κάθε περίπτωση σας ενημερώνω ότι θα συνεχίσω να συμμετέχω ως Δημοτικός Σύμβουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ήλιδας ψηφίζοντας ο,τι είναι καλό για την πόλη και τον λαό του Δήμου Ήλιδας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος