
Tου Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com
H K16 του Ηλειακού Λεχαινών αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣΗ, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ύστερα από τη νίκη της το Σάββατο στην Ανδραβίδα επί της Δάφνης.

Η Κ16 του Ηλειακού, με προπονητή τον Ανδρέα Σελεβέντη, στέφεται για πρώτη φορά πρωταθλήτρια στην εν λόγω ηλικιακή κατηγορία. Πέρυσι, είχε στεφθεί πρωταθλήτρια η Κ14 του Ηλειακού και φέτος η Κ16, ενώ είναι πολύ κοντά στο να πάρει τον τίτλο και στην ηλικιακή κατηγορία Κ15, καθώς είναι πρώτη στη βαθμολογία με 6 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο κι ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές. Η καλή δουλειά που γίνεται από τον Ανδρέα Σελεβέντη τα τελευταία χρόνια στην ακαδημία του Ηλειακού είναι εμφανής μέσω των αποτελεσμάτων στα πρωταθλήματα υποδομής της Ε.Π.Σ.Η..
Όπως αναφέρει ο Ανδρέας Σελεβέντης «η ομάδα μας συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις απέδειξε ότι δεν είναι τυχαίο το back to back σε τίτλους. Με συνέπεια, σκληρή δουλειά και ταπεινότητα τα παιδιά θα συνεχίσουν τις υποχρεώσεις τους, διεκδικώντας ένα ακόμα τίτλο για την κατηγορία Κ15. Συγχαρητήρια παιδιά συνεχίζουμε τους στόχους μας. Ευχαριστούμε τους γονείς για την υποστήριξη».