FOLLOW US: facebook twitter

Πρωταθλητής ο Ξενοφών με μεγάλο διπλό στο Λαντζόι (φωτό)

Ημερομηνία: 01-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών με σκόρερ τον Πάρη Κωνσταντόπουλο στο 81΄ πέτυχε τεράστιο διπλό στο Λαντζόι επί του Ενιπέα (0-1), τον προσπέρασε στην τελευταία στροφή των πλέι-οφ και πήρε τον τίτλο του πρωταθλητή Ηλείας και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, μετά από 11 χρόνια.

Η ομάδα των Μιλοσέσκι-Αντωνόπουλου ολοκλήρωσε την ανατροπή στο φετινό πρωτάθλημα της Α1, ούσα εξαιρετική το τελευταίο δίμηνο. Αυτή του Νίκου Γκρίλλα, ήταν ισάξια με τον Ξενοφώντα, από τα μέσα του Α΄ γύρου ήταν μπροστά στην κούρσα του τίτλου, αλλά στα πλέι-οφ δεν εξαργύρωσε τη μεγάλη φετινή της προσπάθεια, χτυπημένη και από τις κομβικές απουσίες των Δούλου, Γκρίλλα.

Στο α΄ μέρος ο Ξενοφών ήταν πιο απειλητικός και στο 17΄ είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Κωνσταντόπουλο. Στο β΄ ημίχρονο, ο Ενιπέας ήταν καλύτερος, ισοφάρισε τα δοκάρια στο 58΄ σε σουτ του Μπατζακόπουλου από αριστερά, ενώ νωρίτερα ο Στροφύλλας δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Κουτρουμπή.

Ώσπου στο 81΄, ο Γαλανόπουλος εκτέλεσε πλάγιο από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Αναμουρλίδη στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αυτός σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Στροφύλλα, έφτασε αριστερά μέσα στην περιοχή στον Πάρη Κωνσταντόπουλο, που με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κουρλού (0-1).

Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Ενιπέας πίεσε αλλά δεν έφτιαξε κάποια μεγάλη φάση και ο Ξενοφών πανηγύρισε τον τίτλο και την άνοδο, μαζί με τους 200 περίπου φιλάθλους του.

Ενιπέας: Κουρλός, Γκουβέρος, Δαλαβούρας, Τσαντίλης, Κωτσάκης, Γιαννακόπουλος, Καλαντζής, Αστερόπουλος (90΄ Μάζης), Στροφύλλας, Τριανταφύλλης, Μπατζακόπουλος.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Π. Κουτσογιαννάκης (75′ Ηλιόπουλος), Αναμουρλίδης, Κολόκας, Μιλοσέσκι, Κωνσταντόπουλος (90+′ Χαραλαμπόπουλος), Μπουτσικάκης (64′ Παναγόπουλος), Δημάκης, Μούτσος, Μπακατσέλος (89′ Τ. Κουτσογιαννάκης).

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής τη Δευτέρα.

 

Α1 DEDALOS SECURITY

Πλέι-οφ

Τα αποτελέσματα

Ενιπέας-Ξενοφών 0-1

Ολυμπιακός Ζ. –Αλφειός 1-1

 

Η τελική βαθμολογία
(Σε 6 αγώνες)

Ξενοφών (14-5) 18


Ενιπέας (8-3) 16

Ολυμπιακός Ζ. (7-13) 7

Αλφειός (3-11) 2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος