FOLLOW US: facebook twitter

Πρωτάθλημα Mountain Bike-Κατάκολο: Πρωταθλητής ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου

Ημερομηνία: 04-04-2022 | Συντάκτης:
Η ομάδα του Ποδηλατοδρόμου Πύργου με τον πρόεδρο Γιάννη Ντούση και τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Δημήτρη Νικολακόπουλο.

Την περασμένη Κυριακή 3 Απριλίου έγινε το Πρωτάθλημα Δυτ. Ελλάδας & Πελοποννήσου MOUNTAIN BIKE στο βουνό του Κατακόλου με διοργανωτές τον Ποδηλατοδρόμο Πύργου, την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Ο αγώνας διεξήχθη μετά από δύο αναβολές λόγω covid-19 από το 2020, σε 3 καταπληκτικά μονοπάτια που είχαν δημιουργηθεί από τον Ποδηλατοδρόμο Πύργου και την σχετική υποστήριξη του Δασαρχείου Πύργου και αγκαλιάστηκε με ιδιαίτερη αγάπη από τον Δασάρχη κ. Λάττα Παναγιώτη, για τον οποίο όλος ο αθλητικός κόσμος που συμμετείχε έδειξε τον θαυμασμό του για την πρωτοπορία, μεταφέροντας στους διοργανωτές τα συγχαρητήρια για το εγχείρημα, διότι αποτελούν προίκα για τέτοιου είδους δράσεις αλλά και αναψυχή.
Ο αγώνας κύλισε εξαιρετικά και τελείωσε ανεβάζοντας στο βάθρο τον Ποδηλατοδρόμο Πύργου με τον αθλητή του Διονύση Μπέρτσο να κόβει πρώτος το νήμα του τερματισμού και να στέφεται πρωταθλητής γεμίζοντας χαρά την πυργιώτικη ομάδα. Για τον Ποδηλατοδρόμο αγωνίστηκαν οι: Μπέρτσος Διονύσης, Καράμπαλης Ιωάννης, Παπαλάμπρος Άγγελος, Τσίμπρης Ιωάννης, Πεντζούρης Μάριλος, Παπαλάμπρος Τρύφωνας, Παπανικολόπουλος Ανδρέας, Γαλάνης Γεώργιος. Ο Φιλαθλητικός αγωνίστηκε με Μπαντούνα Ανδρέα, Τρυφωνόπουλο Ανδρέα, Τσόκο Παναγιώτη, Τσίκληρα Βασίλη, Κοκκινάκη Δημήτρη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος και η Ελένη Μπούσδα βραβεύουν την Β΄ κατηγορία και τον Πρωταθλητή Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου του Ποδηλατοδρόμου, Διονύση Μπέρτσο.

Οι απονομές έγιναν στο ξενοδοχείο «Ορίζοντες» με φόντο την απαράμιλλη θέα του Ιονίου. Ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας για την υποστήριξη, τον Δημήτρη Νικολακόπουλο υπεύθυνο Αθλητισμού, τον Στέφανο Γιακουμέλο ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Ορίζοντες» για την παραχώρηση του χώρου, το τμήμα Ε.Ε. Σταυρού Πύργου, το Δασαρχείο Πύργου και ιδιαίτερα τον Δασάρχη κ. Λάττα Παναγιώτη. Και φυσικά όλες και όλους τους εθελοντές που στήριξαν ώστε να διεκπεραιωθεί άρτια ο αγώνας!

Ο Πρωταθλητής και 1ος Γενικής Διονύσης Μπέρτσος του Ποδηλατοδρόμου Πύργου, με τον προπονητή του και φίλο Σάκη Μαντά.
Ο Πρόεδρος του Ποδηλατοδρόμου, Γιάννης Ντούσης, βραβεύει τους νικητές της Α΄ Κατηγορίας.
Οι Γιάννης Ντούσης, Δημήτρης Νικολακόπουλος και Σάκης Μαντάς.
Οι αθλητές του Φιλαθλητικού Πύργου σε αναμνηστική φωτογραφία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος