FOLLOW US: facebook twitter

Πρωτάθλημα Motocross N. Ελλάδος: Κορυφαία διοργάνωση στα Δουνέικα

Ημερομηνία: 15-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Η απονομή της ΜΧ1 από τον πρόεδρο του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η., Γιώργο Βεργόπουλο.

1-2 Σωτηρόπουλος, Κονδυλόπουλος στην OPEN-1ος ο Μούρκος στην ΜΧ1

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή από το ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η., στην εντυπωσιακή πίστα της Κεραμοποιίας Παναγιωτόπουλου στα Δουνέικα, ο 3ος Αγώνας του Πρωταθλήματος Motocross N. Ελλάδας και αποτέλεσε ομολογουμένως μια κορυφαία διοργάνωση και ο καλύτερος φετινός αγώνας μέχρι στιγμής στο θεσμό. Οι αγωνιζόμενοι έφτασαν τους 105, αριθμός τεράστιος για αγώνα του Motocross N. Ελλάδος και εκατοντάδες θεατές κατέκλυσαν την πίστα και απήλαυσαν μεγάλες μάχες σε όλες τις κατηγορίες.

Ο Κώστας Μούρκος ήταν ο νικητής στην ΜΧ1.

Οι νικητές και οι Ηλείοι αναβάτες

Στην MX1 ο Κώστας Μούρκος του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. πήρε την καρό σημαία και στα δύο σκέλη, αφήνοντας πίσω του τους Νίκο Βρεττό, Σοφοκλή Μαμμωνά, που κατέλαβαν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα, μετά τη διεξαγωγή των δύο σκελών.

Στην EXPERT Παναγιώτης Κουζής, Νίκος Λυρίου και Ανδρέας Ανδρέου ανέβηκαν στο βάθρο.

Στην ΜΧ2, που συγκέντρωσε 29 συμμετοχές, Ανέστης Ράδος, Απόστολος Καραφωτιάς και Χαράλαμπος Τζεβελέκης πήραν τις τρεις πρώτες θέσεις. Ο Κώστας Ζεπάτος της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. ήταν 14ος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Αντώνης Κατσάνης του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. την 22η και 23η θέση αντίστοιχα και ο Γιάννης Λιβέρης, επίσης του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η., την 26η.

Στην ΜΧ2Τ Σταύρος και Γιώργος Μαυράκης έκαναν το 1-2, με τον Κυριάκο Μπόγρη να έρχεται τρίτος και τον Κώστα Ζεπάτο της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. να καταλαμβάνει την 5η θέση.

Ο Νίκος Σωτηρόπουλος επικράτησε εύκολα και στα δύο σκέλη της OPEN.

 

Στη θεαματική OPEN με τις 43 συμμετοχές, για άλλη μια φορά οι Αμαλιαδίτες Νίκος Σωτηρόπουλος (Α.Ο.Λ.Μ.Ο.), Σάκης Κονδυλόπουλος  (ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.) τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις αντίστοιχα και τρίτος ήταν ο Σταύρος Ροσσολάτος. Ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. ήταν 11ος  και ο Σπύρος Μητρόπουλος του ίδιου σωματείου, 12ος . Ο Πυργιώτης Νίκος Τσάγκλας της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. ήταν 25ος και 23ος στα δύο σκέλη.

Στη SENIOR Θανάσης Κομνηνός, Σπύρος Μητρόπουλος και Νίκος Τσάγκλας ανέβηκαν στο βάθρο.

Στις κατηγορίες των μικρών, στην ΜΧ65, ο Κώστας Μερκούρης κατέλαβε την 1η θέση, ο Χρήστος Ταμβάκος του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. ήταν 2ος και  τρίτος ο Λευτέρης Παπαδάκης. Τέταρτος κατετάγη ο Νίκος Τεφάνης του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η..

Στην ΜΧ85, Γανωτής, Βαγενάς και Βοντιτσος έτρεξαν χωρίς συναγωνισμό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος