FOLLOW US: facebook twitter

Πρόταση Στάθη Καννή στο Δ.Σ Πύργου για απαλλαγή κλειστών επιχειρήσεων από τα δημοτικά τέλη 

Ημερομηνία: 24-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Στις 23-3-2020, ανάρτησα στο facebookκείμενό μου με το οποίο πρότεινα την άμεση σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου για την ανάγκη απαλλαγής των ελεύθερων επαγγελματιών από οποιασδήποτε μορφής τέλη που πληρώνουν στον Δήμο και σχετίζονται με τη λειτουργία των επιχειρήσεών τους για όσο χρονικό διάστημα αυτές παραμένουν κλειστές λόγω της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης που μαστίζει όλο τον πλανήτη. Την ανάρτηση αυτή έκανα μετά απότη δημοσίευση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένουπου δίνει τη δυνατότητα στα δημοτικά συμβούλια να παίρνουν ανάλογες αποφάσεις.

Σήμερα, κοινοποίησα την πρότασή μου αυτή στη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου και ανάλογο αίτημα υπέβαλε και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» κ. Χρ. Γιάνναρος.

Πραγματικά δεν κατανοώ την αντίδραση του Δημάρχου Πύργου που κάνει λόγο για επικοινωνιακή τακτική εκ μέρους μας και για διώξεις των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου σε περίπτωση λήψης μιας τέτοιας απόφασης. Προφανώς ο Δήμαρχος έχασε τη ψυχραιμία του.

Ο νόμος δίνει αυτή τη δυνατότητα.

Η μοναδική αγωνία μου είναι να σταθεί ο Δήμος δίπλα στους πληττόμενους συμπολίτες μας και να ελαφρυνθούν κατά το δυνατόν τα βάρη που επιφορτίζονται εξαιτίας αυτής.

Μακριά από εμένα  η επικοινωνιακή τακτική. Είναι εξάλλου γνωστός ποιος σε αυτή την πόλη σκέφτεται τα πάντα πρώτος, ποιος τα υλοποιεί και -όπως μάθαμε πρόσφατα- ποιος τα είχε προφητεύσει..

Είναι κρίμα όταν συνάνθρωποί μας πεθαίνουν ή άλλοι νοσηλεύονται με άγνωστη κατάληξη, όταν το μάχιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δίνει αγώνα για τη ζωή των άλλων διακινδυνεύοντας την ίδια τους τη ζωή, κάποιοινα φαίνονται τόσο άτολμοι.

Επιμένω: ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΤΩΡΑ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ!!

Την ώρα αυτή δεν υπάρχει χώρος για αντεγκλήσεις. Προκλήθηκα και γι’ αυτό απαντώ.

Εύχομαι γρήγορα να βγούμε από αυτή τη κρίση  με όσο το δυνατόν λιγότερες αρνητικές συνέπειες.

Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος