FOLLOW US: facebook twitter

Πρόταση ενεργειακής αναβάθμισης του ΚΕΦΙΑΠ καταθέτει η Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας

Ημερομηνία: 07-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Με νέα πρόταση ενεργειακής αναβάθμισης, μετά την ένταξη του Νοσοκομείου Πύργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» επανέρχεται η Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας, αυτή τη φορά για το Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ).

Την περασμένη Δευτέρα παρέλαβαν το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης του κτιρίου που φιλοξενεί το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης και για πρώτη φορά η Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας διαθέτει πλήρη εικόνα του ενεργειακού μίγματος της συγκεκριμένης δομής και του αντίστοιχου κόστους.

«Στο επόμενο στάδιο θα εξειδικεύσουμε τις προτεινόμενες παρεμβάσεις με σκοπό την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου. Και στην περίπτωση του ΚΕΦΙΑΠ ξεκινάμε από το μηδέν» επισήμανε ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος και πρόσθεσε: «Με δεδομένη την εμπειρία που αποκτήσαμε διαμορφώνοντας την πρόταση για την ενεργειακή αναβάθμιση της ΝΜ Πύργου, η οποία και εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», προετοιμαζόμαστε εντατικά για μια ακόμη πρόκληση. Η πρόταση θα υποβληθεί για χρηματοδότηση στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (EΠ – ΥΜΕΠΕΡΑΑ), στο οποίο υπάρχει ανοικτή πρόσκληση με  καταληκτική ημερομηνία τις29-03-2018. Η μείωση του ενεργειακού κόστους βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας με σκοπό την εξοικονόμηση πολύτιμων οικονομικών πόρων».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος