FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για τσίκνισμα

Ημερομηνία: 28-02-2019 | Συντάκτης:

Με Πάνο Βαβίλη στο «Pantheon»

Το «Pantheon Espresso Bar» στον Πύργο σας προσκαλεί την Τσικνοπέμπτη από τις 11 το πρωί σε ένα μοναδικό live με τον αγαπημένο μας Πάνο Βαβίλη να μας ανεβάζει την διάθεση όπως μόνο αυτός ξέρει με γνωστά τραγούδια. Σας περιμένουν για να φάτε, να πιείτε, να χορέψετε και να περάσετε όμορφα. On decks οι djs Paulos Peskelidis, Giwrgos Tzivas και Dimitris Argyropoulos. Εσείς θα λείπετε;

Με ψητούρα και διπλό live στο «Νηπιαγωγείο»

Η Τσικνοπέμπτη στο «Νηπιαγωγείο» έχει μεγάλη παράδοση! Ψητούρα από το πρωί και κατά τις 2 ο Βασίλης Γεώργας και ο Δημήτρης Καραμάνης σας κρατούν συντροφιά με έντεχνα-παραδοσιακά τραγουδάκια. Το βράδυ στις 9:00 το «Νηπιαγωγείο» συνεχίζει ακάθεκτο με ένα αφιέρωμα στο ρεμπέτικο από τους: Αννίτα Μαυρίκη (φωνή), Γιώργο Καφεντζή (μπουζούκι) και τον Κωνσταντίνο Μπαφατάκη (μπουζούκι/κιθάρα). Μην το χάσετε.

Τσικνοπέμπτη στον «Ακροβάτη»

Ο «Ακροβάτης» στην κεντρική πλατεία Πύργου σας προσκαλεί την Τσικνοπέμπτη από τις 11 το πρωί σε ένα μοναδικό event καθώς μαζί σας στις μουσικές επιλογές θα βρίσκονται οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του VOX 103.3 για να σας ανεβάσουν το κέφι για αυτήν την ξεχωριστή μέρα. Σας περιμένουν για να φάτε, να πιείτε, να χορέψετε και να περάσετε όμορφα.

Masque Αποκριάτικο Party στο «Bistro»

Σήμερα τσικνοπέμπτη και το εστιατόριο «Bistro» στον Πύργο γιορτάζει μαζί σας το νέο κινέζικο έτος και το γιορτάζει με πολύ χορό, φαγητό και ποτό. Μαζί σας στις μουσικές επιλογές ο dj Athanasios Spyropoulos.

Παρεΐστικα στο «Όπως Παλιά»

Στη χασαποταβέρνα «Όπως Παλιά» κυριαρχεί η παρεΐστικη ατμόσφαιρα, καθαρό περιβάλλον και κρέατα… ένα κι ένα, όπως στις παλιές ταβέρνες! Το ιδανικό μέρος για την Τσικνοπέμπτη το γλεντάνε με ζωντανή μουσική καθώς έχουν αναλάβει να σας διασκεδάσουν με πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα. Σας περιμένουν.

Τσικνοπέμπτη στο «Coffee Brands»

Το «Coffee Brands», Ρήγα Φεραίου 111, στον Πύργο σας προσκαλεί την Τσικνοπέμπτη από τις 11 το πρωί για να χορέψετε, να πιείτε και να φάτε μαζί τους σε μια αξέχαστη μέρα μαζί με την παρέα σας. Σας περιμένουν.

Τσικνοπέμπτη στο «Εν Λευκώ»

Ένα μοναδικό μεσημέρι σας περιμένει στο «Εν Λευκώ» στον Πύργο αυτήν την Τσικνοπέμπτη με απολαυστικά πιάτα που θα βρίσκονται στην διάθεση σας και φυσικά μετά μουσικής, αφού μαζί σας θα είναι ο Μπάμπης και ο Δημήτρης οι οποίοι θα τραγουδήσουν ζωντανά για εσάς καθώς απολαμβάνετε το φαγητό σας.

Η σούβλα παίρνει φωτιά στον «Εδέατρο»

Η τσικνοπέμπτη σημαίνει ψητούρα γι’ αυτό και το παραδοσιακό παντοπωλείο «Εδέατρος» στην Παλαιά Αγορά στον Πύργο θα βρίσκεται μαζί σας από τις 10 το πρωί για να απολαύσετε το φαγητό σας στην πιο όμορφη και γευστική γειτονιά της πόλης.

Τσικνοπέμπτη στη «Rotonda»

Η «Rotonda» συνεχίζει να δημιουργεί για εσάς τα πιο νόστιμα πιάτα και τα συνοδεύει με την καλύτερη ζωντανή μουσική. Έτσι λοιπόν σας περιμένουν αυτήν την Τσικνοπέμπτη να δοκιμάσετε διάφορες γεύσεις μετά μουσικής.

Τσικνοπέμπτη Party στο «Brera»

Ένα μοναδικό πάρτι σας περιμένει αυτή την Τσικνοπέμπτη στο «Brera coffee & Wine bar». Σας προσκαλούν εσάς και την παρέα σας να φάτε, να χορέψετε και να περάσετε όμορφα.  Μαζί σας οι djs Giorgos Chronopoulos & John Pronoitis.

Mε Βασίλη Ναούμη στο «Caldo»

Το αγαπημένο σας «Caldo coffee & bar» στον Πύργο σας περιμένει αυτήν την τσικνοπέμπτη να διασκεδάσετε, να φάτε, να πιείτε και να χορέψετε αφού μαζί σας θα είναι και ο dj Vassilis Naoumis ο οποίος θα επιλέξει για εσάς τα καλυτέρα. Μην λείψει κάνεις.

Τσικνοπέμπτη στον «Κήπο»

Ο «Κήπος Καφέ», στη στοά στη Μιαούλη 3 στον Πύργο, σας προσκαλεί την Τσικνοπέμπτη να τσικνίσετε παρέα να χορέψετε και να πιείτε και να διασκεδάσετε. Μην το χάσετε.

Με Γαβριλιάδη & Μασούρα στο «Vandal»

Το «Vandal Project» στην κεντρική πλατεία Πύργου σας περιμένει αυτήν την Τσικνοπέμπτη μετά τις 3 για ένα μεσημέρι με πολύ χορό, μουσική και φαγητό. Μαζί σας θα είναι οι djs Tasos Gavriliadis και Kostas Masouras οι οποίοι θα επιλέξουν για εσάς τις καλύτερες επιτυχίες.

Τσικνοπέμπτη στο «Μπακάλικο»

Η Τσικνοπέμπτη έχει την δική της παράδοση στο «Μπακάλικο» στον Πύργο και σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τα πιάτα ημέρας, να χορέψετε, να πιείτε και να διασκεδάσετε.

Τσικνοπέμπτη στο «Σταυροδρόμι»

Σήμερα το «Σταυροδρόμι» έχει φροντίσει για εσάς και την παρέα σας ώστε να απολαύσετε το σουβλάκι σας αλλά και ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε. Σας περιμένουν για να διασκεδάσετε, να πιείτε και να χορέψετε. Μην το χάσετε.

Τσικνοπέμπτη στο «Σουβlike»

Τσικνοπέμπτη σήμερα και η ψησταριά «Σουβlike», Καταραχίου 43 στον Πύργο, φροντίζει για εσάς ώστε να απολαύσετε το σουβλάκι σας με την παρέα σας αφού από το πρωί μέχρι το βράδυ θα βρίσκονται εκεί. Σας περιμένουν να γιορτάσετε, να γλεντήσετε και να διασκεδάσετε.

Τσικνοπέμπτη στο «Amalias Hotel»

Τσικνοπέμπτη σημαίνει ψήσιμο, κάρβουνο και διασκέδαση! Το «Amalias Hotel» σας περιμένει και φέτος να το γλεντήσετε μαζί, με νόστιμα κρεατικά, άφθονη μπύρα και ζωντανή μουσική! Μην λείψει κανείς!

Ζωντανή μουσική… στο «Αμάλθεια grill»

Σε μια βραδιά με έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα σας προσκαλούν απόψε στο «Αμάλθεια grill» στην Αμαλιάδα. Μαζί σας θα είναι ο Χρήστος Πυλαρινός και η Ιφιγένεια Χατζηγιάννη. Σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες. Μην λείψει κανείς.

Tsikno party στο «Deko»

Το «Deko café-bar»  στην Αμαλιάδα σας περιμένει λίγο μετά τις 11 και αυτή την Τσικνοπέμπτη για ένα μοναδικό πάρτι γεμάτο χορό, μουσική και σουβλάκια. Μαζί σας θα είναι ο dj Alex Psixalis ο οποίος θα σας ανεβάσει την διάθεση με τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Στο «My Friend’s»

Μετά τις 12 το μεσημέρι σας περιμένει πολύ μπύρα, κρασί χορός και φυσικά δωρεάν σουβλάκια στο «My Friend’s Cafe–Cocktail Bar» στην Γαστούνη.

Tsikno Night στο «Χ99»

Απόψε το «Χ99» στην πλατεία Ανδραβίδας σας περιμένει για μια μοναδική βραδιά γεμάτη φαγητό, μουσική και πολύ χορό. Όπως αρμόζει δηλαδή στην μέρα.

Τσικνοπέμπτη με τον Όμιλο Εθιμοτοπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών

Ο Όμιλος Εθιμοτοπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών σας προσκαλεί στο κέντρο «Είδαρ» στην Κυλλήνη για να διασκεδάσετε μαζί τους την τσικνοπέμπτη. Σας περιμένουν να χορέψετε, να φάτε και να πιείτε παρέα με το μουσικό συγκρότημα «Rempet Motiv». Εσείς θα λείπετε;

Τσικνοπέμπτη στο «Ταμάμ»

Σήμερα στο «Ταμάμ» στη Γαστούνη σας περιμένουν και αυτή την Τσικνοπέμπτη για ένα μοναδικό πάρτι γεμάτο χορό, μουσική και σουβλάκια. Μην το χάσετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος