FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για τσίκνισμα

Ημερομηνία: 20-02-2020 | Συντάκτης:

Ρεμπέτικη Τσικνοπέμπτη με Μπαφατάκη-Δόξα-Φωτίου… «Στου Βαγγέλη»

Τσικνοπέμπτη το έθιμο απαιτεί να «το τσικνίσουμε», γι΄αυτό και το Πλανώδειο σας καλεί να γίνετε όλοι μια παρέα «Στου Βαγγέλη» στο Λεβεντοχώρι, μαζί με τους ρεμπέτες Κωνσταντίνο Μπαφατάκη στο μπουζούκι-φωνή, Μαρία Φωτίου στα κρουστά-φωνή και Τάκη Δόξα στην κιθάρα και να απολαύσουμε γεύσεις από την πιο νόστιμη, σιγοκαπνιστή ψησταριά που θα μιλήσουν στην καρδιά μας! Σας περιμένουν στις 9μ.μ. κι όσο πάει!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γένι και κείμενο

Ο Πάνος Βαβίλης στο «Plateia»

Το «Plateia» στην κεντρική πλατεία Πύργου σας προσκαλεί την Τσικνοπέμπτη από το μεσημερι σε ένα μοναδικό live με τον αγαπημένο μας Πάνο Βαβίλη να μας ανεβάζει την διάθεση όπως μόνο αυτός ξέρει με γνωστά τραγούδια. Σας περιμένουν για να φάτε, να πιείτε, να χορέψετε και να περάσετε όμορφα. Guest dj o Labros Bet. Εσείς θα λείπετε;

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Με ψητούρα και διπλό live στο «Νηπιαγωγείο»

Η Τσικνοπέμπτη στο «Νηπιαγωγείο» έχει μεγάλη παράδοση! Ψητούρα από το πρωί και κατά τις 2:30 ο Μιχάλης και ο Νώντας σας κρατούν συντροφιά με έντεχνα-λαικά τραγουδάκια. Το βράδυ στις 9:30 το «Νηπιαγωγείο» συνεχίζει ακάθεκτο με ένα μουσικο αφιέρωμα από τους: Νίκο Μάστορα και Μπάμπη Μουλά. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Παρεΐστικα στο «Όπως Παλιά»

Στη χασαποταβέρνα «Όπως Παλιά» κυριαρχεί η παρεΐστικη ατμόσφαιρα, καθαρό περιβάλλον και κρέατα… ένα κι ένα, όπως στις παλιές ταβέρνες! Το ιδανικό μέρος για την Τσικνοπέμπτη το γλεντάνε με ζωντανή μουσική καθώς έχουν αναλάβει να σας διασκεδάσουν με πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα. Σας περιμένουν.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο

Τσικνοπέμπτη στο «Εν Λευκώ»

Ένα μοναδικό μεσημέρι σας περιμένει στο «Εν Λευκώ» στον Πύργο αυτήν την Τσικνοπέμπτη με απολαυστικά πιάτα που θα βρίσκονται στην διάθεση σας και φυσικά μετά μουσικής, αφού μαζί σας θα είναι η Νότα, ο Μπάμπης και ο Δημήτρης οι οποίοι θα τραγουδήσουν ζωντανά για εσάς καθώς απολαμβάνετε το φαγητό σας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η σούβλα παίρνει φωτιά στον «Εδέατρο»

Η τσικνοπέμπτη σημαίνει ψητούρα γι’ αυτό και το παραδοσιακό παντοπωλείο «Εδέατρος» στην Παλαιά Αγορά στον Πύργο θα βρίσκεται μαζί σας από το πρωί για να απολαύσετε το φαγητό σας στην πιο όμορφη και γευστική γειτονιά της πόλης. Μαζι σας στα decks θα ειναι ο Johnny Kints.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο

Τσικνοπέμπτη Party στο «Baroque»

Ένα μοναδικό πάρτι σας περιμένει αυτή την Τσικνοπέμπτη στο «Baroque Espresso Bar» (πρώην Brera) στον Πύργο. Σας προσκαλούν εσάς και την παρέα σας να φάτε, να χορέψετε και να περάσετε όμορφα.  Μαζί σας οι djs Giorgos Chronopoulos & John Pronoitis.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο

TsiknoΠέμπτη στο «Pantheon»

Το «Pantheon Espresso Bar» στον Πύργο σας προσκαλεί την Τσικνοπέμπτη από τις 11 το πρωί σε ένα μοναδικό dj set με τους Paulo Peskelidi, Giwrgo Tziva και Dimitri Argyropoulo. Σας περιμένουν όλους με ανεβασμένη διάθεση για πολύ χορό και τραγούδι. Μην το χάσετε.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Με Παναγούλια & Μασούρα στο «Vandal»

Το «Vandal Project» στην κεντρική πλατεία Πύργου σας περιμένει αυτήν την Τσικνοπέμπτη μετά τις 3 για ένα μεσημέρι με πολύ χορό, μουσική και φαγητό. Μαζί σας θα είναι οι djs Νίκος Παναγούλιας και Κώστας Mασούρας οι οποίοι θα επιλέξουν για εσάς τις καλύτερες επιτυχίες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

Τσικνοπέμπτη στον «Κήπο»

Ο «Κήπος Καφέ», στη στοά στη Μιαούλη 3 στον Πύργο, σας προσκαλεί την Τσικνοπέμπτη να τσικνίσετε παρέα να χορέψετε και να πιείτε και να διασκεδάσετε. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

TsiknoΠέμπτη στο «Frida»

Το «Frida Day & Νight» στον Πύργο σας προσκαλεί την Τσικνοπέμπτη από τις 11 το πρωί σε ένα μοναδικό dj set με τους Σάκη Μαστοράκη & dj Prophecy. Σας περιμένουν όλους με ανεβασμένη διάθεση για μια αξέχαστη τσικνοπέμπτη. Εσείς θα λείπετε;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο

Ζωντανή μουσική στη «Rotonda»

Σε μια βραδιά με έντεχνο, ποπ και λαϊκό πρόγραμμα σας προσκαλεί η «Rotonda» απόψε στον Πύργο. Μαζί σας θα είναι οι: Χρήστος Πυλαρινός, Κώστας Χατζηιωαννίδης και Ιφιγένεια Χατζηγιάννη. Σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα

Τσικνοπέμπτη με ζωντανή μουσική στο «Σουβlike»

Τσικνοπέμπτη σήμερα και η ψησταριά «Σουβlike», Καταραχίου 43 στον Πύργο, φροντίζει για εσάς ώστε να απολαύσετε το σουβλάκι σας με την παρέα σας αφού από το πρωί μέχρι το βράδυ θα βρίσκονται εκεί. Σας περιμένουν να γιορτάσετε, να γλεντήσετε και να διασκεδάσετε παρέα με τους Νίκο Ζαρα και Φώτη Τζανέτο. Μην το χάσετε.

Tsikno party στο «Street 17»

Το «Street 17»  στην Αμαλιάδα σας περιμένει λίγο μετά τις 11 και αυτή την Τσικνοπέμπτη για ένα μοναδικό πάρτι γεμάτο χορό, μουσική και σουβλάκια. Μαζί σας θα είναι ο dj John Bousoutis ο οποίος θα σας ανεβάσει την διάθεση με τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό, κείμενο που λέει "Amalias Hotel 15 € ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΡΕΑΤΩΝ & ΑΦΘΟΝΗ ΜΠΥΡΑ"

Τσικνοπέμπτη στο «Amalias Hotel»

Τσικνοπέμπτη σημαίνει ψήσιμο, κάρβουνο και διασκέδαση! Το «Amalias Hotel» σας περιμένει και φέτος να το γλεντήσετε μαζί, με νόστιμα κρεατικά, άφθονη μπύρα και ζωντανή μουσική! Μην λείψει κανείς!

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Tsikno party στο «My Friend’s»

Μετά τις 12 το μεσημέρι σας περιμένει πολύ μπύρα, κρασί χορός και φυσικά δωρεάν σουβλάκια στο «My Friend’s Cafe–Cocktail Bar» στην Γαστούνη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Τσικνοπέμπτη στο «Coffee Scent»

Το «Coffee Scent» στην Αμαλιάδα σας περιμένει για να διασκεδάσετε, να ψήσετε και να χορέψετε μαζί τους σε μια αξέχαστη τσικνοπέμπτη που κανένας δεν θα ήθελε να χάσει. Εσείς πάρτε την παρέα σας και ετοιμαστείτε για πολύ χορό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος