FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου

Ημερομηνία: 25-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Ο Μιχάλης Μαραγκάκης στο «Duomo»

Ο λυράρης και τραγουδιστής Μιχάλης Μαραγκάκης έρχεται αυτά τα Χριστούγεννα στο «Duomo Bites & Spirits» στην κεντρική πλατεία Πύργου και σας υπόσχεται μια ξεχωριστή βραδιά κεφιού, χορού και διασκέδασης. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα και κείμενο

«Only Greekzzz» X-mas Edition στο «Mokai»

Ανήμερα Χριστουγέννων το «Mokai Club» στην Κεντρική πλατεία Πύργου σας περιμένει στο όροφο που όλοι έχετε αγαπήσει για μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη βραδιά αφιερωμένη στην ελληνική μουσική. Στα decks θα είναι ο γνωστός dj Giwrgos Tzivas ο οποίος θα σας ανεβάσει την διάθεση επιλέγοντας την καλύτερη μουσική. Εσείς θα λείπετε;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, πλήθος

Merry Christmas στο «Fuego»

Ανήμερα Χριστουγέννων και το «Fuego Bar By Antonis» σας περιμένει ακόμα μια χρονιά για να σας ανεβάσει την διάθεση σε ξέφρενους ρυθμούς με τη καλύτερη μουσική και πολλές εκπλήξεις σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα. Σας περιμένουν όλους για μια μοναδική βραδιά ακούγοντας ελληνικές αλλά και ξένες επιτυχίες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος και εσωτερικός χώρος

O «Heavy Pins» στο «Factory»

Ανήμερα Χριστουγέννων το «Factory Espresso Bar» στην Γαστούνη σας παρουσιάζει τον «Heavy Pins» ο οποίος ετοιμάζεται να δώσει άλλη διάσταση στην βραδιά σας.  Ο γνωστός παραγωγός και dj έχει καταφέρει να ξεσηκώνει το κοινό οποιουδήποτε χώρου σε tech hοuse ήχους. Εσείς θα λείπετε;

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Merry XMAS Party στο «Bardoo»

Ο dj Tsanos βάζει τα γιορτινά του και στήνει το ιδανικό σκηνικό για ένα ανεπανάληπτο χριστουγεννιάτικο πάρτι στο «Bardoo» στην Αμαλιάδα. Ετοιμαστείτε για μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και εορταστική διάθεση καθώς απολαμβάνετε τις μεγαλύτερες και καλύτερες επιτυχίες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, πλήθος και εσωτερικός χώρος

X-MAS Party στο «Pallas café-bar»

Ανήμερα Χριστουγέννων το «Pallas Café Bar» στα Λεχαινά σας περιμένει σε ένα απογευματινό χριστουγεννιάτικο πάρτι ακούγοντας τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές επιτυχίες. Μην το χάσετε.

Christmas Party στο «VD Amaliada Night Club»

Ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι σας περιμένει αυτήν την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου στο «VD Amaliada Night Club» στην Αμαλιάδα λίγο μετά τις 11μ.μ. Μαζι σας θα ειναι και ο dj Γιάννης Φουρνομίτης. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά με πολύ χορό και τραγούδι!

«Christmas is here» στο «My Friends»

Ανήμερα των Χριστουγέννων και το «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη μαζί με τον dj Paul σας περιμένουν για να περάσετε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και να ξεφαντώσετε μέσα στο απόλυτο γιορτινό mood. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πλήθος και εσωτερικός χώρος

Merry XMAS Night Party στο «Street 17»

Σε ένα αξέχαστο χριστουγεννιάτικο πάρτι σας προσκαλεί αυτήν την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου στην Αμαλιάδα το «Street 17 café-bar». Ετοιμαστείτε για μια ονειρική βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και ανεβασμένη διάθεση. Μαζί σας στα decks θα είναι και ο dj John Bousoutis. Σας περιμένουν σε μια άκρως εορταστική νύχτα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πλήθος και συναυλία

Christmas Party στο «Kingdom»

Σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι σας προσκαλεί αυτήν την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου το «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα. Ετοιμαστείτε για μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και εορταστική διάθεση και σας παρασέρνει σ’ ένα ατελείωτο ξεφάντωμα που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εσείς θα λείπετε;

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Χριστούγεννα στο «Lalas Village»

Αυτά τα Χριστούγεννα ο γνωστός dj Andreas Myrtai θα βρίσκεται στο «Lalas Village» για να σας ανεβάσει την διάθεση επιλέγοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε μια άκρως εορταστική βραδιά σε ένα μοναδικό πάρτι που θα διαρκέσει μέχρι τις πρωινές ώρες. Μην το χάσετε.

Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στην «Τριάδα»

Ένα από τα πιο μοντέρνα και στιλάτα εστιατόρια της πόλης με άψογο σέρβις και υπέροχες γεύσεις όλο το χρόνο η «Τριάδα» στον Πύργο για ανήμερα των Χριστουγέννων δημιουργεί  υπέροχα πιάτα υψηλής γαστρονομίας. Οι γευστικές προτάσεις έχουν ως γνώμονα την Διεθνή δημιουργική κουζίνα αλλά είναι εμπνευσμένες μέσα από μια μοντέρνα γαστρονομική ματιά και σας προσκαλεί να τις γευτείτε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων στη «Rotonda»

Το εστιατόριο «Rotonda» στον Πύργο συνεχίζει να δημιουργεί για εσάς τα πιο νόστιμα πιάτα και τα συνοδεύει με την καλύτερη ζωντανή μουσική. Έτσι λοιπόν σας περιμένουν ανήμερα των Χριστουγέννων με ένα άκρως εορταστικό πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει για εσάς καθώς απολαμβάνετε το φαγητό σας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος

Χριστουγεννιάτικο πάρτι στην «Κλεψύδρα»

Στην «Κλεψύδρα all day bar-restaurant» στη Κρέστενα έχουν ήδη φορέσει τα γιορτινά τους και υπό τη συνοδεία καλής μουσικής μέσα σε μια φιλόξενη και «ζεστή» ατμόσφαιρα σας περιμένουν να υποδεχθείτε μαζί τα Χριστούγεννα σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα. Μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Teris Karks ο οποίος θα σας ανεβάσει την διάθεση επιλέγοντας αγαπημένες επιτυχίες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: πίνακας και εσωτερικός χώρος

Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο «Amalias Hotel»

To «Amalias Hotel», στολισμένο και λαμπερό όπως κάθε χρόνο, σας καλεί και φέτος να γευτείτε τις ιδιαίτερες γιορτινές σπεσιαλιτέ που έχει ετοιμάσει για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Απολαύστε ένα εκπληκτικό set menu 5 πιάτων σε ζεστό, γιορτινό περιβάλλον με συνοδεία μουσικής. Η πρόταση για να γιορτάσετε με φανταστικές μελωδίες γεύσης και ευτυχίας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων στο «Εν Λευκώ»

Ανήμερα Χριστουγέννων, οι μουσικές διαδρομές στο «Εν Λευκώ» στον Πύργο συνεχίζονται και σας προσκαλούν στον ανανεωμένο τους χώρο καθώς σας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων που συνδυάζουν διαχρονικές κλασικές συνταγές και νέες δημιουργικές συνταγές με τοπικά προϊόντα καθώς και γνήσιες σπιτικές συνταγές, μαγειρευτών φαγητών αλλά και της ώρας που σας περιμένουν να τις γευτείτε απολαμβάνοντας ζωντανή μουσική.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται ο Christos Pylarinos, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο

Χριστούγεννα στο «Αμάλθεια grill»

Σε μια λαϊκή βραδιά σας προσκαλεί απόψε το «Αμάλθεια grill» στην Αμαλιάδα για να διασκεδάσετε σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο κλίμα και να δοκιμάσετε το ανανεωμένο τους μενού απολαμβάνοντας αγαπημένα τραγούδια με τους Ντίνο Νικολακόπουλο, Ιφιγένεια Χατζηγιάννη, Χρήστο Πυλαρινό και Χρήστο Αλεξόπουλο να σας κρατάνε συντροφιά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος