FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Ημερομηνία: 09-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Το «Λαϊκό Δίφωνο» live «Στου Βαγγέλη»

Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική σας προσκαλούν αυτό το Σάββατο 9 Νοεμβρίου «Στου Βαγγέλη» στο Λεβεντοχώρι συνδυάζοντας καλό φαγητό και μουσική από το «Λαϊκό Δίφωνο» οι οποίοι σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια απολαμβάνοντας το φαγητό σας.

Be the King στο «Kingdom»

Αυτό το Σάββατο 9 Νοεμβρίου μια μοναδική βραδιά σας περιμένει στο «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα καθώς μαζί σας θα βρίσκεται ο κορυφαίος dj και ραδιοφωνικός παραγωγός του Venus Fm 105,1 Τάσος Γαβριλιάδης ο οποίος θα επιλέξει για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Εσείς θα λείπετε;

«Ghetto Party» στο «VD Night Club»

Αυτό το Σάββατο 9 Νοεμβρίου το «VD Night Club» στην Αμαλιάδα φέρνει κοντά σας το «ghetto» πάρτι απευθείας από την Αθήνα και σας προσκαλεί σε μια εκπληκτική βραδιά γεμάτη μουσική με τον αγαπημένο dj Γιώργο Τζίβα να επιλέγει για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος

Saturday Night στο «Fuego»

Μια ακόμα χειμερινή σεζόν και το «Fuego Bar By Antonis» σας περιμένει αυτό το Σάββατο 9 Νοεμβρίου για να σας ανεβάσει την διάθεση σε ξέφρενους ρυθμούς με τη καλύτερη μουσική και πολλές εκπλήξεις. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πλήθος, νύχτα και εσωτερικός χώρος

Classic Saturday Night στο «Mercado»

Οι κλασικές βραδιές Σαββάτου επέστρεψαν στο αγαπημένο σας στέκι, το «Mercado Bar» στον Πύργο και σας περιμένουν για να σας ξεσηκώσουν με αγαπημένα τραγούδια σε μια μοναδική βραδιά. Εσείς θα λείπετε;

Jukebox Party στο «Mokai»

Αυτό το Σάββατο 9 Νοεμβρίου ένα ανατρεπτικό πάρτι σας περιμένει στο «Mokai Bar» στην κεντρική πλατεία Πύργου και σας δίνει το απόλυτο κίνητρο να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ζήσετε το κάτι άλλο ακούγοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος