FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου

Ημερομηνία: 07-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

The College Show στο «White Island»

Αυτό το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου σε ένα πάρτι… πειρασμό σας προσκαλεί το «White Island Summer Club» στην Κουρούτα αφού σας περιμένουν όλους στο μεγαλύτερο φοιτητικό πάρτι σε μια άκρως απολαυστική βραδιά. Μαζί σας θα είναι και οι djs Tasos Gavriliadis & Nu Gianni για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες

Grand Opening στο «Fuego»

Μια ακόμα χειμερινή σεζόν αρχίζει και το «Fuego Bar By Antonis» σας περιμένει αυτό το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου μετά τις 11:30μ.μ. για να σας ανεβάσει την διάθεση σε ξέφρενους ρυθμούς με τη καλύτερη μουσική και πολλές εκπλήξεις. Σας περιμένουν και φέτος συντροφιά με την καλύτερη μουσική της πόλης. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες

Saturday Night στο «Frida»

Στα Σάββατα πάντα θα ψάχνεις όσα σου έλειψαν, τις αυθόρμητες στιγμές, τις αναμνήσεις που αγάπησες, τους ανθρώπους που έμαθες να μοιράζεσαι γι’ αυτό και το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου το «Frida Day & Νight» στην οδό Λετρίνων 12 στην κεντρική πλατεία Πύργου σας περιμένει για να σας κρατήσει συντροφιά ένα ακόμα σαββατόβραδο με αγαπημένα τραγούδια.

Saturday Night στο «Liquid»

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης, για την αισθητική του χώρου αλλά και για τα μοναδικά events που διοργανώνει. Το έχετε συνδέσει με μερικές από τις καλύτερες καλοκαιρινές βραδιές όπως και με τη διασκέδαση σας. Ο λόγος για το «Liquid Club» στην Κρέστενα, που είναι και φέτος κοντά σας για να σας χαρίσει ξεχωριστές στιγμές. Σας περιμένουν κάθε Σάββατο για να σας ανεβάσουν την διάθεση με τις καλύτερες μουσικές επιλογές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος