FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Ημερομηνία: 07-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Το «Λαϊκό Δίφωνο» live «Στου Βαγγέλη»

Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική σας προσκαλούν αυτό το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου «Στου Βαγγέλη» στο Λεβεντοχώρι συνδυάζοντας καλό φαγητό και μουσική από το «Λαϊκό Δίφωνο» οι οποίοι σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια απολαμβάνοντας το φαγητό σας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο

Έντεχνη/λαϊκή βραδιά στον «Ακροβάτη»

Αυτό το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου μετά τις 9:30μ.μ. ένα έντεχνο λαϊκό πρόγραμμα σας έχει ετοιμάσει ο «Ακροβάτης» στην κεντρική πλατεία Πύργου. Με τον Κωνσταντίνο Γιαννάτο και την Βασιλική Τσαμπά η βραδιά αναμένεται καταπληκτική. Σας περιμένουν με πολύ τραγούδι, χορό και κέφι σε μια μοναδική βραδιά που κανένας δεν θα ήθελε να χάσει!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

«Όλα Πόπα» στο «Pallas»

Tο αγαπημένο σας πάρτι επιστρέφει αυτό το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στο «Pallas Café Bar» στα Λεχαινά για ένα μοναδικό event που θα σας μείνει αξέχαστο. Ετοιμαστείτε για μια «Όλα Πόπα» βραδιά ακούγοντας αγαπημένες επιτυχίες με τον dj Arva να επιλέγει για εσάς τα καλύτερα. Σας περιμένουν μετά τις 11μ.μ. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Saturday Night στο «Άρωμα cafe»

Άλλο ένα Σάββατο γεμάτο μουσική και χορό μέχρι το πρωί σας περιμένει στο «Αρωμα cafe» στο Πελόπιο. Θα είναι μια ξεχωριστή βραδιά αφού μαζί σας θα είναι και η Γ’ Λυκείου Πελοπίου. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη όμορφα χαμόγελα και διάθεση στα ύψη. Μαζί σας θα είναι και ο dj Τάκης Τσαγκαλιάς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και πλήθος

Be the King στο «Kingdom»

Αυτό το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου μια μοναδική βραδιά σας περιμένει στο «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα καθώς μαζί σας θα βρίσκεται ο κορυφαίος dj και ραδιοφωνικός παραγωγός του Venus Fm 105,1 Τάσος Γαβριλιάδης ο οποίος θα επιλέξει για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Εσείς θα λείπετε;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα παίζουν μουσικά όργανα και κιθάρα

Γεύση μετά μουσικής στο «Εν Λευκώ»

Οι μουσικές διαδρομές στο «Εν Λευκώ» στον Πύργο συνεχίζονται και αυτό το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου. Μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων που συνδυάζουν διαχρονικές κλασικές και νέες δημιουργικές συνταγές με τοπικά προϊόντα, καθώς και γνήσιες σπιτικές συνταγές μαγειρευτών φαγητών αλλά και της ώρας σας περιμένουν να τις γευτείτε απολαμβάνοντας κάθε Σαββατόβραδο ζωντανή μουσική. Μαζί σας θα είναι και η Γεωργία με τον Δημήτρη και τον Μπάμπη για να σας κρατήσουν συντροφιά καθώς απολαμβάνετε το φαγητό σας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

Saturday Night στο «Fuego»

Μια ακόμα χειμερινή σεζόν και το «Fuego Bar By Antonis» σας περιμένει αυτό το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου για να σας ανεβάσει την διάθεση σε ξέφρενους ρυθμούς με τη καλύτερη μουσική και πολλές εκπλήξεις. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος και εσωτερικός χώρος

Classic Saturday Night στο «Mercado»

Οι κλασικές βραδιές Σαββάτου επέστρεψαν στο αγαπημένο σας στέκι, το «Mercado Bar» στον Πύργο και σας περιμένουν για να σας ξεσηκώσουν με αγαπημένα τραγούδια σε μια μοναδική βραδιά. Εσείς θα λείπετε;

Jukebox Party στο «Mokai»

Αυτό το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου ένα ανατρεπτικό πάρτι σας περιμένει στο «Mokai Bar» στην κεντρική πλατεία Πύργου και σας δίνει το απόλυτο κίνητρο να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ζήσετε το κάτι άλλο ακούγοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος