FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου

Ημερομηνία: 05-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Banda Morena & Πάνος Βαβίλης στo «Palata»

Με νέα πρόσωπα και νέο άκρως χορευτικό πρόγραμμα οι «Banda Morena», ένα νεοσύστατο μουσικό σχήμα το οποίο κινείται σε ποικίλα μουσικά είδη σας προσκαλεί αυτό το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στο «Palata music hall restaurant» στoν Αγ. Ιωάννη Πύργου λίγο μετά τις 10.30μ.μ. μαζί με τον αγαπημένο μας λαϊκό τραγουδιστή Πάνο Βαβίλη για να σας ανεβάσουν την διάθεση σε μια άκρως απολαυστική βραδιά. Μην τους χάσετε. 

Saturday Night στο «Mokai»

Αυτό το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου ένα ανατρεπτικό πάρτι σας περιμένει στο «Mokai Bar» στην κεντρική πλατεία Πύργου και σας δίνει το απόλυτο κίνητρο να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ζήσετε το κάτι άλλο ακούγοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες επιλεγμένες από τον dj Σάκη Γκρίλλα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "BLUE Summer Saturdays Quality Music and Drinks VIBES BY VASSILIS NAOUMIS KOUROUTA BEACH"

Summer Saturdays στο «Μπλε»

Κάθε Σάββατο το «Μπλε Beach Bar» στην Κουρούτα σας προσκαλεί να διασκεδάσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα άκρως καλοκαιρινό πάρτι με τον dj Βασίλη Ναουμη να σας ανεβάζει την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια. Ετοιμαστείτε για πολύ χορό…

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "aF OOBUEGO since 1998 WELCOME TO THE CLUB Di Nikos Panagoulias Satur aay 05-09"

Saturday Night στο «Fuego»

Μια ακόμα σεζόν και το «Fuego Bar By Antonis» σας περιμένει αυτό το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου για να σας ανεβάσει την διάθεση σε ξέφρενους ρυθμούς με τη καλύτερη μουσική επιλεγμένη από τον dj Νικο Παναγούλια και πολλές εκπλήξεις. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "THALASSA CLOSING PARTY MUS SIC BY: DJ SAKIS MASTORAKIS SPECIALGIFTS&HAPPENINGS SAT 5 SEP"

Closing Party στο «Thalassa»

Με πάταγο θα σας αποχαιρετήσει και την φετινή σεζόν το «Thalassa beach-bar» στην Κουρούτα καθώς σας περιμένουν αυτό το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στο μεγάλο closing party. Μαζί σας θα είναι ο dj Σάκης Μαστοράκης για να επιλέξει για εσάς τα καλύτερα. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ‎3 άτομα, ‎κείμενο που λέει "‎ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ת νότα μπάμπης δημήτρης To αγαπημένο σας μουσικό σχήμα εν λευκώ Παραλία Επιταλίου‎"‎‎

Γεύση μετά μουσικής στο «Εν Λευκώ Παραλία Επιταλίου»

Οι μουσικές διαδρομές στο «Εν Λευκώ» στην Παραλία Επιταλίου συνεχίζονται και αυτό το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου. Μια μεγάλη ποικιλία μαγειρευτών φαγητών αλλά και της ώρας σας περιμένουν να τις γευτείτε απολαμβάνοντας κάθε Σαββατόβραδο ζωντανή μουσική από τους Νότα, Δημήτρη και Μπάμπη.  Μην τους χάσετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος