FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 31 Οκτωβρίου

Ημερομηνία: 31-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Ηρακλής Φάμελος & Νίκη Μπουτζαρέλη στο «Palata»

Αυτό το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στο «Palata music hall restaurant» στoν Αγ. Ιωάννη Πύργου θα βρίσκεται o Ηρακλής Φάμελος μαζί με την χορεύτρια oriental Νίκη Μπουτζαρέλη..Σας περιμένουν για να σας χαρίσουν μια απολαυστική βραδιά με πολύ τραγούδι και χορό. Σας περιμένουν μετά τις 8μ.μ. Μην τους χάσετε.

Ζωντανή μουσική στην ταβέρνα «ο Πλάτανος»

Κάθε Σάββατο η ταβέρνα «ο Πλάτανος» στην Όλγα Τραγανού σας προσκαλεί σε μια μουσική βραδιά καθώς μαζί σας θα βρίσκονται οι Μάκης Κολοβός με το μπουζούκι του, Χριστίνα Μαρκεσίνη στο τραγούδι και ο Παναγιώτης Τσαλίδης στα πλήκτρα και στο τραγούδι. Σας περιμένουν  λίγο μετά τις 10.30μ.μ.. Μην το χάσετε.

Το «Λαϊκό Δίφωνο» live στο «Σιδεράδικο»

Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική σας προσκαλούν αυτό το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στο «Σιδεράδικο», ένα καινούργιο εστιατόριο που ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του στο 3ο χ.λ.μ Πύργου – Αρχ. Ολυμπίας (απέναντι από το ΕΝΤΟΣ) συνδυάζοντας καλό φαγητό και μουσική από το «Λαϊκό Δίφωνο» οι οποίοι σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια απολαμβάνοντας το φαγητό σας.

Saturday Night στο «Street 17»

Αυτό το Σάββατο 31 Οκτωβρίου ένα ανατρεπτικό πάρτι σας περιμένει στο «Street 17 café-bar» στην Αμαλιάδα και σας δίνει το απόλυτο κίνητρο να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ζήσετε το κάτι άλλο ακούγοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες επιλεγμένες από τον dj Σάκη Γκρίλλα.

 

Love Saturday’s στο «Mercado»

Μια ακόμα φθινοπωρινή σεζόν και το «Mercado bar» στον Πύργο σας περιμένει αυτό το Σάββατο 31 Οκτωβρίου για να σας ανεβάσει την διάθεση σε ξέφρενους ρυθμούς με τη καλύτερη μουσική και πολλές εκπλήξεις. Μαζί σας ο dj Παύλος Πεσκελίδης για να σας ανεβάσει την διάθεση από νωρίς το απόγευμα. Μην λείψει κανείς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος