FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 31 Αυγούστου

Ημερομηνία: 31-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

 The Grande College Party στο «White Island»

Αυτό το Σάββατο 31 Αυγούστου σε ένα πάρτι… πειρασμό σας προσκαλεί το «White Island Summer Club» στην Κουρούτα αφού το «The College Stylez», μαζί με το «Insomnia Party», ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας περιμένουν όλους σε μία άκρως τρελή φοιτητική βραδιά!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο George Charalampopoulos, κείμενο

2 live 1 party στο «Μπλε»

Αυτό το Σάββατο 31 Αυγούστου το «Μπλε Beach Bar» στην Κουρούτα σας προσκαλεί να διασκεδάσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα μοναδικό πάρτι αφού μαζί σας θα βρίσκονται οι Γιώργος Χαραλαμπόπουλος και Θεολόγος Αναγνωστόπουλος για να σας ταξιδέψουν με αγαπημένα τραγούδια. Σας περιμένουν λίγο μετά τις 10:30μ.μ για μια ξεχωριστή μουσική βραδιά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

80s & 90s Party Vol 2 στο «Zorbas»

Μετά την επιτυχία του πρώτου τους πάρτι επιβάλλεται μια επανάληψη για όσους το έχασαν ή θέλουν να το ξαναζήσουν. Το τελευταίο Σάββατο λοιπόν του Αυγούστου ακόμα ένα πάρτι σας περιμένει στο «Zorbas Ancient Olympia» και είναι αφιερωμένο στις αγαπημένες μας δεκαετίες και τις επιτυχίες τους από το ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο. Σας περιμένουν μετά τις 10:30μ.μ. για μια βραδιά άκρως διασκεδαστική και χορευτική.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, καπέλο

World Music Party with Mister Enarto στο «Gotham»

Αυτό το Σάββατο 31 Αυγούστου το «Gotham Roof Bar» στον Πύργο φιλοξενεί τον Mister Enarto. Ο Mister Enarto (Παναγιώτης Κοντάρης) είναι λάτρης του βινυλίου και μετράει περισσότερο από δυο δεκαετίες στα αυτιά της Αθήνας. Σας περιμένει όλους σε μια μοναδική βραδιά για να σας ταξιδέψει με αγαπημένες επιτυχίες. Μην το χάσετε.

Saturday Night στο «Jo Club»

Παγωμένα Cocktails από έμπειρους mixologists, μουσικές αλλά και dance parties, αποτελούν την ιδανική έξοδο κάθε Σάββατο βράδυ στο «Jo Club» στην παραλία Νεοχωρίου Κυλλήνης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Saturday Night στο «Liquid»

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης, για την αισθητική του χώρου αλλά και για τα μοναδικά events που διοργανώνει. Το έχετε συνδέσει με μερικές από τις καλύτερες καλοκαιρινές βραδιές όπως και με τη διασκέδαση σας. Ο λόγος για το «Liquid Club» στην Κρέστενα, που είναι και φέτος κοντά σας για να σας χαρίσει ξεχωριστές στιγμές. Σας περιμένουν κάθε Σάββατο για να σας ανεβάσουν την διάθεση με τις καλύτερες μουσικές επιλογές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος