FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 30 Μαρτίου

Ημερομηνία: 30-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Πάνος Βαβίλης live στο «Mokai Club»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει αυτό το Σάββατο 30 Μαρτίου στο «Mokai Club» στον Πύργο. Ο αγαπημένος μας λαϊκός τραγουδιστής ξέρει πολύ καλά πως να ανεβάζει το κέφι ερμηνεύοντας αγαπημένες γνωστές επιτυχίες και σας περιμένει για μια βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι. Μην λείψει κανείς.

Stand-up comedy night στο «My friend’s»

Αυτό το Σάββατο 30 Μαρτίου το «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη υποδέχεται την ηθοποιό και stand-up comedian, Χρύσα Κατσαρίνη, και την πρώτη της solo παράσταση με τίτλο «Ό,τι πολυτιμότερο έχω». Η παράσταση είναι το συνονθύλευμα εμπειριών της Χρύσας από τα τελευταία 6 χρόνια στον χώρο της κωμωδίας, συνυφασμένο με ιστορίες και παρατηρήσεις από την προσωπική της ζωή. Παράλληλα, για πρώτη φορά , η Χρύσα θα παρουσιάσει και κείμενα που δουλεύει για την καινούρια της παράσταση. Μην το χάσετε.

Ζωντανή μουσική στο «Αμάλθεια grill»

Σε μια βραδιά με έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα σας προσκαλούν αυτό το Σάββατο 30 Μαρτίου στο «Αμάλθεια grill» στην Αμαλιάδα. Μαζί σας θα είναι ο Χρήστος Πυλαρινός και η Ιφιγένεια Χατζηγιάννη. Σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες. Μην λείψει κανείς.

Έντεχνη/λαϊκή βραδιά στο «Μπακάλικο»

Αυτό το Σάββατο 30 Μαρτίου το αγαπημένο σας «Μπακάλικο» σας προσκαλεί σε μια μοναδική βραδιά με έντεχνη/λαϊκή μουσική με τους Ανδρέα Πούρνο στο τραγούδι, Λευτέρη Τσολιά στα πλήκτρα και τον Πέτρο Λεβειδιώτη στο μπουζούκι οι οποίοι θα σας κρατήσουν συντροφιά καθώς απολαμβάνετε το φαγητό σας. Μην λείψει κανείς.

Classic Saturday Night στο «Mercado»

Οι κλασικές βραδιές Σαββάτου επέστρεψαν στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσουν για ακόμα μια χρονιά διάφοροι djs με τις μουσικές τους επιλογές. Σας περιμένουν λοιπόν αυτό το Σάββατο 30 Μαρτίου για μια βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι. Εσείς θα λείπετε;

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Οι αμαρτίες ξεκίνησαν στο αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας και σας υπόσχονται αυτό το Σάββατο 30 Μαρτίου ένα μοναδικό πάρτι με πολύ χορό, τραγούδι και ανεβασμένη διάθεση. Γι’ αυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.

Tag Saturdays στο «VD Night Club»

Κάθε Σάββατο το «VD Night Club» στην Αμαλιάδα σας προκαλεί να βγάλετε το καλύτερο instastory και να το ανεβάσετε κάνοντας tag το μαγαζί. Το καλύτερο story κερδίζει μια φιάλη για εσάς και την παρέα σας. Μαζί σας θα είναι και ο dj Vasilis Naoumis

Ζωντανή μουσική στο «Εν Λευκώ»

Αυτό το Σάββατο 30 Μαρτίου οι μουσικές διαδρομές στο «Εν Λευκώ» στον Πύργο συνεχίζονται και σας προσκαλούν στον ανανεωμένο τους χώρο καθώς σας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων που συνδυάζουν διαχρονικές κλασικές συνταγές και νέες δημιουργικές συνταγές με τοπικά προϊόντα καθώς και γνήσιες σπιτικές συνταγές, μαγειρευτών φαγητών αλλά και της ώρας που σας περιμένουν να τις γευτείτε απολαμβάνοντας κάθε Σαββατόβραδο ζωντανή μουσική. Μαζί σας θα είναι και ο Δημήτρης με τον Μπάμπη για να σας κρατήσουν συντροφιά καθώς απολαμβάνετε το φαγητό σας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος