FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 29 Ιουνίου

Ημερομηνία: 29-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Dance ‘til Dawn στο «White Island»

Ένα μοναδικό πάρτι με πολλές εκπλήξεις, μουσική, χορό και φυσικά ανεβασμένη διάθεση σας περιμένει αυτό το Σάββατο 29 Ιουνίου στο «White Island Summer Club» στην Κουρούτα. Μαζί σας θα είναι ο αγαπημένος dj Tasos Gavriliadis ο οποίος θα επιλέξει για εσάς τα καλύτερα.

Saturday Night στο «Jo Club»

Παγωμένα Cocktails από έμπειρους mixologists, μουσικές αλλά και dance parties, αποτελούν την ιδανική έξοδο κάθε Σάββατο βράδυ στο «Jo Club» στην παραλία Νεοχωρίου Κυλλήνης.

Cocktail Night στο «Gotham Roof»

Αυτό το Σάββατο 29 Ιουνίου το αγαπημένο σας στέκι «Gotham» στον Πύργο ανοίγει την ταράτσα του και σας περιμένει σε μια μοναδική βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ.

Summer Spirit στο «Althea apartments»

Αυτό το Σάββατο 29 Ιουνίου το «Althea apartments» στο Κατάκολο σας προσκαλεί στο ανακαινισμένο μπαρ «Αlthea balcony». Σας περιμένουν να δοκιμάσετε τα κοκτέιλς, ποτά, κρύα ροφήματα, πλατό αλλαντικών, με θέα τη θάλασσα στο σούρουπο του Κατακόλου. Μην το χάσετε.

Kallahan & Iros party στο «Agora»

Οι djs Kallahan & Iro, το δίδυμο από τα παλιά, ξαναχτυπά. Μας προσκαλούν αυτό το Σάββατο 29 Ιουνίου στο «Agora Open Hall» στο Κατάκολο σε μια βραδιά με μουσικές που έχουμε αγαπήσει, αλλά και μελωδίες φρέσκες και καλοκαιρινές. Μια βραδιά για πολύ χορό σε ρυθμούς latin, disco, bossa, funk και ό,τι τραβάει η ψυχή μας. Μια βραδιά γιατί μας έχει λείψει να περνάμε καλά, να χαμογελάμε, να αφεθούμε. Αυτό το Σαββατόβραδο, θέλετε να βγούμε για χορό;

Έναρξη καλοκαιρινής σεζόν στο «Beauvoir»

Το «Beauvoir» στον Άγιο Αντρέα στο Κατάκολο ανοίγει τις πόρτες του για αυτή την καλοκαιρινή περίοδο σας περιμένει όλους στον ανανεωμένο χώρο του για να απολαύσετε  καφέ, φαγητό και ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε με θέα το γαλάζιο! Όσοι δεν ξεκινήσατε τα πρώτα μπάνια, να μια καλή ευκαιρία να το επιχειρήσετε!

Saturday Night στο «Liquid»

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης, για την αισθητική του χώρου αλλά και για τα μοναδικά events που διοργανώνει. Το έχετε συνδέσει με μερικές από τις καλύτερες καλοκαιρινές βραδιές όπως και με τη διασκέδαση σας. Ο λόγος για το «Liquid Club» στην Κρέστενα, που είναι και φέτος κοντά σας για να σας χαρίσει ξεχωριστές στιγμές. Σας περιμένουν κάθε Σάββατο για να σας ανεβάσουν την διάθεση με τις καλύτερες μουσικές επιλογές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος