FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 29 Φεβρουαρίου

Ημερομηνία: 29-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Αποκριάτικο πάρτι Olympia Camp με τους Quilombo

Αυτό το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου λίγο μετά τις 11π.μ. η παιδική κατασκήνωση Olympia Camp διοργανώνει ένα αποκριάτικο πάρτι για μικρούς και μεγάλους σε καρναβαλικούς ρυθμούς με βραζιλιάνικους και αφρικάνικους χορούς με το συγκρότημα Quilombo, την εκπληκτική μπάντα κρουστών που απαρτίζεται από ένα πολυπληθές σύνολο ατόμων που παίζουν ταυτόχρονα διαφορετικά κρουστά και δίνουν ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα, δημιουργώντας μαζί με ζογκλέρ και ξυλοπόδαρους ένα μοναδικό θέαμα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Masque party στο «Pantheon»

To «Pantheon», όπως κάθε χρόνο, διοργανώνει στο δικό του μασκέ πάρτυ για να βρίσκεται και αυτό στο κλίμα των Αποκριών. Καρναβαλιστές και καρνιβαλίστριες μασκαρευτείτε και προσέλθετε αυτό το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στο «Pantheon» στις 9μ.μ. το βράδυ για να ξεσαλώσετε με τη μουσική που θα παίζει ο dj Παύλος Πεσκελίδης!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Trash & Strass & Glow masque party στο «Bardoo»

Αυτό το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου οι εκδηλώσεις του «Bardoo» στην Αμαλιάδα για το φετινό καρναβάλι κορυφώνονται με το δεύτερο μασκέ πάρτι τους. Trash και Strass και Glow, η εξαιρετική συνεργάτης μας Ζουζούνα ΔεΛαΠόρτα a.k.a. Χριστίνα Βαμβακά θα είναι διαθέσιμη για το…. λαμπερό σας make up ενώ neon βραχιόλια, γυαλιά και στέκες θα είναι διαθέσιμες για όλους εσάς! Dress code…ΣΤΡΑΣ!!!

Image may contain: 2 people, text

Pyjama party στο «Mokai»

Φορέστε τις πυτζάμες, τα νυχτικά, τις ρόμπες, τις παντόφλες σας και έλατε αυτό το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στο «Mokai Bar» στην κεντρική πλατεία Πύργου για ακόμα ένα βράδυ ξέφρενης διασκέδασης και χορού μέχρι τελικής πτώσης! Σας περιμένουν λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα. Μαζί σας θα είναι ο dj Σάκης Γκρίλλας. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που χαμογελούν, κείμενο

Ζωντανή μουσική στo «Time Cafe-bar»

Σε μια βραδιά με έντεχνο, ποπ και λαϊκό πρόγραμμα σας προσκαλεί το «Time Cafe-bar» στη Μυρσίνη αυτό το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου. Μαζί σας θα είναι οι: Χρήστος Πυλαρινός, Κώστας Χατζηιωαννίδης, Χήστος Αλεξόπουλος και Ιφιγένεια Χατζηγιάννη. Σας περιμένουν μετά τις 10:30μ.μ. για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Masque party στο «Vandal»

Αυτό το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου το «Vandal Project» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα σας περιμένει σε ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτι για μικρούς και μεγάλους. Ετοιμαστείτε για ατελείωτο χορό και ανεβασμένη διάθεση. Μαζί σας θα είναι ο dj Κώστας Μασούρας. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Αμόλα Καλούμπα στο «My Friends»

Αυτό το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη σας έχει ετοιμάσει ένα αξέχαστο αμόλα καλούμπα πάρτι! Σας περιμένουν λίγο μετά τις 10μ.μ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μασκέ αποκριάτικο party στο «Avenue»

Ο Σύλλογος Πολιτισμού και Θεάτρου «Στη σκηνή» σας προσκαλεί αυτό το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου σε ένα μοναδικό αποκριάτικο μασκέ πάρτι στο «The Avenue», Όθωνος Αμαλίας 24, στην Αμαλιάδα μετά τις 10μ.μ. για να διασκεδάσετε και να χορέψετε με αγαπημένα τραγούδια μέχρι τις πρωινές ώρες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται, άτομα στη σκηνή και εσωτερικός χώρος

Το «Λαϊκό Δίφωνο» live «Στου Βαγγέλη»

Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική σας προσκαλούν αυτό το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου «Στου Βαγγέλη» στο Λεβεντοχώρι συνδυάζοντας καλό φαγητό και μουσική από το «Λαϊκό Δίφωνο» οι οποίοι σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια απολαμβάνοντας το φαγητό σας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο

Γεύση μετά μουσικής στο «Εν Λευκώ»

Οι μουσικές διαδρομές στο «Εν Λευκώ» στον Πύργο συνεχίζονται και αυτό το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου. Μια μεγάλη ποικιλία μαγειρευτών φαγητών αλλά και της ώρας σας περιμένουν να τις γευτείτε απολαμβάνοντας κάθε Σαββατόβραδο ζωντανή μουσική από τους Νότα, Δημήτρη και Μπάμπη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

Saturday Night στο «Fuego»

Μια ακόμα χειμερινή σεζόν και το «Fuego Bar By Antonis» σας περιμένει αυτό το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου για να σας ανεβάσει την διάθεση σε ξέφρενους ρυθμούς με τη καλύτερη μουσική και πολλές εκπλήξεις. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος και εσωτερικός χώρος

Classic Saturday Night στο «Mercado»

Οι κλασικές βραδιές Σαββάτου σας περιμένουν στο αγαπημένο σας στέκι, το «Mercado Bar» στον Πύργο και σας περιμένουν για να σας ξεσηκώσουν με αγαπημένα τραγούδια σε μια μοναδική βραδιά. Εσείς θα λείπετε;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος