FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 27 Ιουλίου

Ημερομηνία: 27-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Ηλίας Βρεττός live στο «ΘΕΑ»

Αυτό το Σάββατο 27 Ιουλίου ο αγαπημένος και γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός θα βρίσκεται στο «ΘΕΑ» στην Κουρούτα. Σας περιμένει για μια μοναδική βραδιά, για να σας ανεβάσει την διάθεση με τις πιο γνωστές του επιτυχίες και σας υπόσχεται μια αξέχαστη νύχτα. Γι’ αυτό μην λείψει κανείς!

Image may contain: text

7 χρόνια «White Island»

Αυτό το Σάββατο 27 Ιουλίου το «White Island Summer Club» στην Κουρούτα κλείνει 7 χρόνια και σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό πάρτι με πολλές εκπλήξεις, μουσική, χορό και φυσικά ανεβασμένη διάθεση. Ετοιμαστείτε για ένα ξεχωριστό βράδυ με πολύ χορό που κανείς δεν θα ήθελε να χάσει. Εσείς θα λείπετε;

Image may contain: 2 people, text

Stand Up Comedy στο «My Friend’s»

Αυτό το Σάββατο 27 Ιουλίου ο Άγγελος Σπηλιόπουλος και ο Γιάννης Ρούσσος ενώνουν τις σούπερ δυνάμεις τους και σας περιμένουν για μια μοναδική stand up comedy βραδιά που υπόσχεται πολλά πολλά γέλια στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη.

Tropic Saturdays στο «Thalassa»

Κάθε Σάββατο το «Thalassa beach-bar» στην Κουρούτα σας περιμένει για να διασκεδάσετε μαζί για ακόμη ένα καλοκαίρι όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Εσείς πάρτε την παρέα σας, την πιο τρελή διάθεση και χαμόγελο και σας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά μαζί με τον dj Vassili Naoumi.

Image may contain: text

All Night Long Party στο «Μπλε»

Κάθε Σάββατο το «Μπλε Beach Bar» στην Κουρούτα σας προσκαλεί να διασκεδάσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα μοναδικό all night long party με τον dj Σάκη Γκρίλλα να σας ανεβάζει την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια. Ετοιμαστείτε για πολύ χορό…

Image may contain: 1 person

Saturday Night στο «Jo Club»

Παγωμένα Cocktails από έμπειρους mixologists, μουσικές αλλά και dance parties, αποτελούν την ιδανική έξοδο κάθε Σάββατο βράδυ στο «Jo Club» στην παραλία Νεοχωρίου Κυλλήνης.

Image may contain: text

Saturday Night στο «Liquid»

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης, για την αισθητική του χώρου αλλά και για τα μοναδικά events που διοργανώνει. Το έχετε συνδέσει με μερικές από τις καλύτερες καλοκαιρινές βραδιές όπως και με τη διασκέδαση σας. Ο λόγος για το «Liquid Club» στην Κρέστενα, που είναι και φέτος κοντά σας για να σας χαρίσει ξεχωριστές στιγμές. Σας περιμένουν κάθε Σάββατο για να σας ανεβάσουν την διάθεση με τις καλύτερες μουσικές επιλογές.

Σινεμά στις πλατείες: «Ο Ψύλλος» στα Πετράλωνα

Συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα οι προβολές του προγράμματος «Σινεμά στις πλατείες» που οργανώνει σε πόλεις και χωριά του νομού Ηλείας το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους. Η προβολή θα γίνει στα Πετράλωνα Ζαχάρως το Σάββατο 27 Ιουλίου με την ταινία «Ο Ψύλλος».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος