FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου

Ημερομηνία: 26-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Ο Πάνος Βαβίλης & η Ερίντα Δήμα live στο «Palata»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει αυτό το Σάββατο 26 Σεπτεμβριου στο «Palata music hall restaurant» στoν Αγ. Ιωάννη Πύργου. Ο αγαπημένος μας λαϊκός τραγουδιστής ξέρει πολύ καλά πως να ανεβάζει το κέφι ερμηνεύοντας αγαπημένες γνωστές επιτυχίες. Μαζί του θα είναι και η Ερίντα Δήμα. Σας περιμένουν για μια βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι. Μην λείψει κανείς.

Ζωντανή μουσική στo «Ηλιοτρόπιο»

Σε μια βραδιά με έντεχνο, ποπ και λαϊκό πρόγραμμα σας προσκαλεί το «Ηλιοτρόπιο» στην παραλία της Μυρσίνης αυτό το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου. Μαζί σας θα είναι οι: Χρήστος Πυλαρινός, Κώστας Χατζηιωαννίδης, Χρήστος Αλεξόπουλος και Ιφιγένεια Χατζηγιάννη. Σας περιμένουν μετά τις 11:00μ.μ. για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες. Μην λείψει κανείς.

Το «Λαϊκό Δίφωνο» live στο «Σιδεράδικο»

Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική σας προσκαλούν αυτό το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στο «Σιδεράδικο», ένα καινούργιο εστιατόριο που ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του στο 3ο χ.λ.μ Πύργου – Αρχ. Ολυμπίας (απέναντι από το ΕΝΤΟΣ) συνδυάζοντας καλό φαγητό και μουσική από το «Λαϊκό Δίφωνο» οι οποίοι σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια απολαμβάνοντας το φαγητό σας.

Saturday Night στο «Mokai»

Αυτό το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου ένα ανατρεπτικό πάρτι σας περιμένει στο «Mokai Bar» στην κεντρική πλατεία Πύργου και σας δίνει το απόλυτο κίνητρο να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ζήσετε το κάτι άλλο ακούγοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες επιλεγμένες από τον dj Σάκη Γκρίλλα.

Saturday Night στο «Fuego»

Μια ακόμα σεζόν και το «Fuego Bar By Antonis» σας περιμένει αυτό το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου για να σας ανεβάσει την διάθεση σε ξέφρενους ρυθμούς με τη καλύτερη μουσική επιλεγμένη από τον dj Νίκο Παναγούλια και πολλές εκπλήξεις. Μην λείψει κανείς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος