FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 26 Ιανουαρίου

Ημερομηνία: 26-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

«Mad City» the party στο «Kingdom»

Ένα νέο πάρτι ήρθε και σας περιμένει αυτό το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στο «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη μουσική, τραγούδι και πολλές εκπλήξεις. Σας περιμένουν για να εκτονωθείτε, να εκφραστείτε και να χορέψετε! Μην το χάσετε.

Λαϊκή ρεμπέτικο μεσημέρι στο «Καφενείον»

Κάθε Σάββατο μεσημέρι στο ρομαντικό στέκι του Αντώνη, το «Καφενείον» στην Αμαλιάδα θα σας κρατάει συντροφιά η λαϊκή ρεμπέτικη ορχήστρα η οποία αποτελείται από τους Μαρίνα Καλλιαντάση, Μάριο Γκίβαλο και Κωνσταντίνο Μπαφατάκη. Εκεί θα βρείτε εκλεκτούς μεζέδες, μπύρα, ούζο, τσίπουρο, κρασί κ.α. Σας περιμένουν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Οι αμαρτίες ξεκίνησαν στο αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας και σας υπόσχονται αυτό το Σάββατο 26 Ιανουαρίου ένα μοναδικό πάρτι με πολύ χορό, τραγούδι και ανεβασμένη διάθεση. Γι’ αυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.

Classic Saturday Night στο «Mercado Bar»

Οι κλασικές βραδιές Σαββάτου επέστρεψαν στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσουν για ακόμα μια χρονιά διάφοροι djs με τις μουσικές τους επιλογές. Σας περιμένουν λοιπόν αυτό το Σάββατο 26 Ιανουαρίου για μια βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι. Εσείς θα λείπετε;

Saturday Night στο «Mokai»

Αυτό το Σάββατο 26 Ιανουαρίου ένα ανατρεπτικό πάρτι της πόλης, σας περιμένει στο «Mokai Bar» στην κεντρική πλατεία Πύργου και σας δίνει το απόλυτο κίνητρο να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ζήσετε το κάτι άλλο ακούγοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Μην το χάσετε.

Ζωντανή μουσική στο «Εν Λευκώ»

Αυτό το Σάββατο 26 Ιανουαρίου οι μουσικές διαδρομές στο «Εν Λευκώ» στον Πύργο συνεχίζονται και σας προσκαλούν στον ανανεωμένο τους χώρο καθώς σας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων που συνδυάζουν διαχρονικές κλασικές συνταγές και νέες δημιουργικές συνταγές με τοπικά προϊόντα καθώς και γνήσιες σπιτικές συνταγές, μαγειρευτών φαγητών αλλά και της ώρας που σας περιμένουν να τις γευτείτε απολαμβάνοντας κάθε Σαββατόβραδο ζωντανή μουσική. Σας περιμένουν για μια απολαυστική βραδιά.

Ζωντανή μουσική στο «Αμάλθεια grill»

Κάθε Σάββατο το «Αμάλθεια grill» στην Αμαλιάδα σας περιμένει για να διασκεδάσετε με καλό φαγητό, εξυπηρέτηση, καλές τιμές, ζωντανή μουσική, ποτά και πολύ χορό. Υπόσχονται ότι θα απολαύσετε κάθε λεπτό του Σαββατόβραδού σας. Εσείς θα λείπετε;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος