FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Ημερομηνία: 24-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Opening Night στο «Bardoo»

Μετά από σχεδόν 4 μήνες απουσίας το αγαπημένο σας «Bardoo» στην Αμαλιάδα επιστρέφει αυτό το Σάββατο 24 Οκτωβρίου για μια ακόμα χειμερινή σεζόν στην νυχτερινή ζωή της πόλης με ένα πάρτι επανένωσης με φίλους και γνωστούς. Σας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική και χορό. Γι’ αυτό μην λείψει κανείς.

Iro’s nightstories στο «Μικρό Καφέ»

Οι φθινοπωρινές νυχτοϊστορίες της Ηρώ Ρήγα είναι πάντα πιο μυστήριες! Το «Μικρό Καφέ» στον Πύργο είναι o ιδανικός χώρος να τις αφουγκραστείτε, να χάσετε το μυαλό σας και να ανακαλύψετε την ψυχή σας! Σας περιμένουν αυτό το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 8μ.μ.μ! Μην το χάσετε.

Ηρακλής Φάμελος & Αθηνά Μάλλια στο «Palata»

Αυτό το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στο «Palata music hall restaurant» στoν Αγ. Ιωάννη Πύργου θα βρίσκεται o Ηρακλής Φάμελος μαζί με την Αθηνά Μάλλια..Σας περιμένουν για να σας χαρίσουν μια απολαυστική βραδιά με πολύ τραγούδι και χορό. Μην τους χάσετε.

Ζωντανή μουσική στην ταβέρνα «ο Πλάτανος»

Κάθε Σάββατο η ταβέρνα «ο Πλάτανος» στην Όλγα Τραγανού σας προσκαλεί σε μια μουσική βραδιά καθώς μαζί σας θα βρίσκονται οι Μάκης Κολοβός με το μπουζούκι του, Χριστίνα Μαρκεσίνη στο τραγούδι και ο Παναγιώτης Τσαλίδης στα πλήκτρα και στο τραγούδι. Σας περιμένουν  λίγο μετά τις 10.30μ.μ.. Μην το χάσετε.

Το «Λαϊκό Δίφωνο» live στο «Σιδεράδικο»

Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική σας προσκαλούν αυτό το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στο «Σιδεράδικο», ένα καινούργιο εστιατόριο που ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του στο 3ο χ.λ.μ Πύργου – Αρχ. Ολυμπίας (απέναντι από το ΕΝΤΟΣ) συνδυάζοντας καλό φαγητό και μουσική από το «Λαϊκό Δίφωνο» οι οποίοι σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια απολαμβάνοντας το φαγητό σας.

O «Heavy Pins» στο «Pallas café-bar»

Αυτό το Σάββατο 24 Οκτωβρίου το «Pallas café-bar» στα Λεχαινά σας παρουσιάζει τον «Heavy Pins» ο οποίος ετοιμάζεται να δώσει άλλη διάσταση στην βραδιά σας. Ο γνωστός παραγωγός και dj έχει καταφέρει να ξεσηκώνει το κοινό οποιουδήποτε χώρου σε tech hοuse ήχους και σας περιμένει λίγο μετά τις 7μ.μ. για να σας ανεβάσει την διάθεση με πολύ χορό. Warm up by Sosta. Εσείς θα λείπετε;

 

Saturday Night στο «Mokai»

Αυτό το Σάββατο 24 Οκτωβρίου ένα ανατρεπτικό πάρτι σας περιμένει στο «Mokai Bar» στην κεντρική πλατεία Πύργου και σας δίνει το απόλυτο κίνητρο να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ζήσετε το κάτι άλλο ακούγοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες επιλεγμένες από τον dj Σάκη Γκρίλλα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος