FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 24 Νοεμβρίου

Ημερομηνία: 24-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Bardoo B-Day Party στο «Bardoo»

Αυτό το Σάββατο 24 Νοεμβρίου το «Bardoo» στην Αμαλιάδα σβήνει το τέταρτο κεράκι τους και μπαίνουν στο πέμπτο χρόνο λειτουργίας τους και το γιορτάζουν αναλόγως. Οι  «Eventistas» έχουν βάλει και φέτος το χεράκι τους, η ατμόσφαιρα θα είναι ανάλογη της περίστασης και σας περιμένουν όλους φορώντας το καλύτερό σας χαμόγελο.

Ελληνική βραδιά στο «Pallas café-bar»

Αυτό το Σάββατο 24 Νοεμβρίου είστε καλεσμένοι μαζί με τη Β΄ Λυκείου Λεχαινών σε μια μοναδική ελληνική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί στο «Pallas café-bar» στα Λεχαινά! Σας περιμένουν με πολύ κέφι, χορό και διασκέδαση. Εσείς θα λείπετε;

Η dj Dori Blue στο «Retro»

Αυτό το Σάββατο 24 Νοεμβρίου το «Retro-cafe», στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας προσκαλούν σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, πολύ χορό και τραγούδι. Μαζί σας στις μουσικές επιλογές η αγαπημένη dj Dori Blue. Σας περιμένει.

The Amazing Saturday στο «Kingdom»

Ένα μοναδικό πάρτι σας περιμένει αυτό το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στο «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα. Μαζί σας θα είναι ο κορυφαίος dj Tasos Gavriliadis για να σας ανεβάσει την διάθεση, όπως μόνο αυτός ξέρει, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Λαϊκή ρεμπέτικη ορχήστρα στο «Καφενείον»

Κάθε Σάββατο μεσημέρι στο ρομαντικό στέκι του Αντώνη, το «Καφενείον» στην Αμαλιάδα θα σας κρατάει συντροφιά η λαϊκή ρεμπέτικη ορχήστρα η οποία αποτελείται από τους Μαρίνα Καλλιαντάση, Μάριο Γκίβαλο και Κωνσταντίνο Μπαφατάκη. Εκεί θα βρείτε εκλεκτούς μεζέδες, μπύρα, ούζο, τσίπουρο, κρασί κ.α. Σας περιμένουν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Οι αμαρτίες ξεκίνησαν στο αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας και σας υπόσχονται αυτό το Σάββατο 24 Νοεμβρίου ένα μοναδικό πάρτι με πολύ χορό, τραγούδι και ανεβασμένη διάθεση. Γι’ αυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.

Classic Saturday Night στο «Mercado Bar»

Οι κλασικές βραδιές Σαββάτου επέστρεψαν στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσουν για ακόμα μια χρονιά διάφοροι djs με τις μουσικές τους επιλογές. Σας περιμένουν λοιπόν αυτό το Σάββατο 24 Νοεμβρίου για μια βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι. Εσείς θα λείπετε;

Saturday Night στο «Mokai»

Αυτό το Σάββατο 24 Νοεμβρίου ένα ανατρεπτικό πάρτι της πόλης, σας περιμένει στο «Mokai Bar» στην κεντρική πλατεία Πύργου και σας δίνει το απόλυτο κίνητρο να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ζήσετε το κάτι άλλο ακούγοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Μην το χάσετε.

Famous Saturdays στο «Deko»

Στα Σάββατα πάντα θα ψάχνεις όσα σου έλειψαν, τις αυθόρμητες στιγμές, τις αναμνήσεις που αγάπησες, τους ανθρώπους που έμαθες να μοιράζεσαι γι’ αυτό και κάθε Σάββατο το «Deko café-bar» στην Αμαλιάδα σας προσκαλεί να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης, που δεν έχει προηγούμενο και σας υπόσχονται να σας ανεβάσουν το κέφι με επιτυχίες του παρελθόντος.

Ζωντανή μουσική στο «Εν Λευκώ»

Αυτό το Σάββατο 24 Νοεμβρίου οι μουσικές διαδρομές στο «Εν Λευκώ» στον Πύργο συνεχίζονται και σας προσκαλούν στον ανανεωμένο τους χώρο καθώς σας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων που συνδυάζουν διαχρονικές κλασικές συνταγές και νέες δημιουργικές συνταγές με τοπικά προϊόντα καθώς και γνήσιες σπιτικές συνταγές, μαγειρευτών φαγητών αλλά και της ώρας που σας περιμένουν να τις γευτείτε απολαμβάνοντας κάθε Σαββατόβραδο ζωντανή μουσική. Σας περιμένουν για μια απολαυστική βραδιά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος