FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 22 Ιουνίου

Ημερομηνία: 22-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Συναυλία Ευανθίας Ρεμπούτσικα και Έλλης Πασπαλά στην Κεντρική Πλατεία Πύργου

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου συμμετέχει στο φετινό εορτασμό της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής» με τη διοργάνωση μιας συναυλίας αυτό το Σάββατο 22 Ιουνίου με τη συμμετοχή της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και της Έλλης Πασπαλά. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία Πύργου στις 9.30 το βράδυ και εντάσσεται στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του παραπάνω ευρωπαϊκού θεσμού.

Opening party στο «Liquid Club»

Το opening party του «Liquid Club» σηματοδοτεί την αρχή του καλοκαιριού για όσους αγαπάνε τη διασκέδαση. Είναι η συνύπαρξη της παρέας, των βραδιών με χαρά, πάθος και μουσική. Των event που σας έκαναν να ξεπεράσετε την καθημερινότητα, όσο δύσκολη κι αν είναι. Αυτό το Σάββατο 22 Ιουνίου σας περιμένουν και φέτος για μια αξέχαστη βραδιά.

«The College Stylez Party» στο «White Island»

Αυτό το Σάββατο 22 Ιουνίου «The College Stylez», το Νo1 φοιτητικό πάρτι της πόλης, επιστρέφει με ένα εκρηκτικό event και σας περιμένει όλους σε μία άκρως τρελή φοιτητική βραδιά στο «White Island Summer Club» στην Κουρούτα. Την απογείωση αναλαμβάνει ο dj Tasos Gavriliadis.

Η Ράνια Κωστάκη στα decks του «Thalassa beach-bar»

Αυτό το Σάββατο 22 Ιουνίου το κορίτσι με το χρυσό χαμόγελο, η Ράνια Κωστάκη η οποία θα επιλέξει για εσάς τις καλύτερες ξένες και ελληνικές επιτυχίες θα βρίσκεται στο «Thalassa beach-bar» στην Κουρούτα! Σας περιμένουν λίγο μετά τις 11 μ.μ. Μην λείψει κανείς.

Ζωντανή μουσική στη ψησταριά «Βροντός»

Σε μια βραδιά με έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα σας προσκαλεί αυτό το Σάββατο 22 Ιουνίου η ψησταριά «Βροντός» στους Αγίους Θεοδώρους στα Λεχαινά. Εκεί θα βρίσκονται ο Χρήστος Πυλαρινός, ο Παναγιώτης Αλεξανδρής και η Ιφιγένεια Χατζηγιάννη για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες.

Classic Saturday Night στο «Mercado»

Οι κλασικές βραδιές Σαββάτου συνεχίζονται στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσουν σε χορό. Εσείς θα λείπετε;

Saturday Night στο «Mokai»

Αυτό το Σάββατο ένα ανατρεπτικό πάρτι σας περιμένει στο «Mokai Bar» στην κεντρική πλατεία Πύργου και σας δίνει το απόλυτο κίνητρο να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ζήσετε το κάτι άλλο ακούγοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Shots vs Παράνοια Party στο «Fuego»

Αυτό το Σάββατο 22 Ιουνίου σε ένα πάρτι… πειρασμό σας προσκαλεί το «Fuego bar by Antonis» στον Πύργο αφού το «Shots», μαζί με το «Παράνοια Party», ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας περιμένουν όλους σε μία άκρως τρελή φοιτητική βραδιά! Την απογείωση αναλαμβάνουν οι djs Sakis Mastorakis & Nikos Marinopoulos.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος