FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 22 Φεβρουαρίου

Ημερομηνία: 22-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Αποκριάτικο πάρτι με τους «Banda Morena» στο «Επαρχείον»

Σε ένα μοναδικό αποκριάτικο πάρτι με τους «Banda Morena» σας προσκαλεί αυτό το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο «Επαρχείον» η σχολή χορού «Χοροκίνηση» λίγο μετά τις 10:00 μ.μ. Σας περιμένουν με ανεβασμένη διάθεση για να χορέψετε μικροί και μεγάλοι με την πιο ξεχωριστή latinoπαρέα του Πύργου. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

«Όλα Πόπα» στο «Pallas»

Tο αγαπημένο σας πάρτι επιστρέφει αυτό το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο «Pallas Café Bar» στα Λεχαινά σε μια διαφορετική έκδοση που θα σας μείνει αξέχαστη καθώς σας περιμένουν σε ένα μοναδικό αποκριάτικο πάρτι. Ετοιμαστείτε για μια «Όλα Πόπα» βραδιά ακούγοντας αγαπημένες επιτυχίες με τον dj Arva να επιλέγει για εσάς τα καλύτερα. Σας περιμένουν μετά τις 11μ.μ. Μην λείψει κανείς.

Βραδιά μπουάτ στο «Althea apartments»

Αυτό το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου το «Althea apartments» στο Κατάκολο σας προσκαλεί σε μια βραδιά μπουάτ με αναφορά στο παλιό καλό λαϊκό τραγούδι. Ένα νέο μουσικό σύνολο 4 ανθρώπων θα φέρει στα αυτιά σας τραγούδια που λείπουν απ’ την εποχή μας, που σε κάνουν μια παρέα, μια αγκαλιά.. Τραγούδια της Μοσχολιού, της Χαρούλας, της Μαρινέλας έως της Βελεσιώτου και της Νέγκα καθώς και του Τσιτσάνη, του Ζαμπέτα, του Πάριου, του Διονυσίου έως του Χαρούλη, θα προσπαθήσουν να χωρέσουν σε μια βραδιά. Στο πιάνο ο Στέφανος, στο μπουζούκι ο Κωσταντίνος, στο τραγούδι η Δήμητρα και η Δώρα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Carnival party στο «Black Rabbit»

Οι απόκριες ήρθαν και το «Black Rabbit» στην Αμαλιάδα σας περιμένει για να διασκεδάσετε και να χορέψετε μαζί τους σε καρναβαλίστικους ρυθμούς λίγο μετά τις 8μ.μ. σε μια ξεχωριστή βραδιά που κανένας δεν θα ήθελε να χάσει παρεα με τον dj Χρήστο Τσιαούση. Εσείς πάρτε την παρέα σας και ετοιμαστείτε για πολύ χορό.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Αποκριάτικο πάρτι στο «Νηπιαγωγείο»

Ένα ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι σας περιμένει αυτό το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο  «Νηπιαγωγείο» με τον dj Κallahan να επιλεγει για εσας τις καλυτερες και πιο αγαπημένες επιτυχίες. Ετοιμαστείτε να χορέψετε σε καρναβαλικούς ρυθμούς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται, άτομα στη σκηνή και εσωτερικός χώρος

Το «Λαϊκό Δίφωνο» live «Στου Βαγγέλη»

Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική σας προσκαλούν αυτό το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου «Στου Βαγγέλη» στο Λεβεντοχώρι συνδυάζοντας καλό φαγητό και μουσική από το «Λαϊκό Δίφωνο» οι οποίοι σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια απολαμβάνοντας το φαγητό σας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο

Οι «Blues Revenge» στο «Retro»

Μια βραδιά blues σας περιμένει αυτό το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο «Retro-cafe», στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας καθώς μαζί σας θα βρίσκεται ένα από τα πιο δραστήρια και αναγνωρίσιμα γκρουπ, οι Blues Revenge οι οποίοι είναι ένα trio αποτελούμενο από τους Ανδρέα Γκομόζια στην κιθάρα & φωνή, Τάσο Δρίτσο στο μπάσο και τον Ζαφείρη Τσίναλη στα τύμπανα, με επίκεντρο την blues σκηνή. Σας περιμένουν για μια μοναδική εμφάνιση μετά τις 10:30μ.μ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Masque Party vol I στο «Bardoo»

Οι απόκριες ήρθαν καιρός να χορέψετε, να διασκεδάσετε, να μεταμφιεστείτε και να απολαύσετε ένα ακόμα αποκριάτικο πάρτι στο αγαπημένο σας «Bardoo» στην Αμαλιάδα αυτό το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου. Το θέμα της βραδιάς είναι τα μουστάκια, οι τιράντες, οι ζαρτιέρες και τα φτερά. Σας περιμένουν για μια μοναδική βραδιά. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο

Γεύση μετά μουσικής στο «Εν Λευκώ»

Οι μουσικές διαδρομές στο «Εν Λευκώ» στον Πύργο συνεχίζονται και αυτό το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου. Μια μεγάλη ποικιλία μαγειρευτών φαγητών αλλά και της ώρας σας περιμένουν να τις γευτείτε απολαμβάνοντας κάθε Σαββατόβραδο ζωντανή μουσική από τους Νότα, Δημήτρη και Μπάμπη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

Saturday Night στο «Fuego»

Μια ακόμα χειμερινή σεζόν και το «Fuego Bar By Antonis» σας περιμένει αυτό το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου για να σας ανεβάσει την διάθεση σε ξέφρενους ρυθμούς με τη καλύτερη μουσική και πολλές εκπλήξεις. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος και εσωτερικός χώρος

Classic Saturday Night στο «Mercado»

Οι κλασικές βραδιές Σαββάτου σας περιμένουν στο αγαπημένο σας στέκι, το «Mercado Bar» στον Πύργο και σας περιμένουν για να σας ξεσηκώσουν με αγαπημένα τραγούδια σε μια μοναδική βραδιά. Εσείς θα λείπετε;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος