FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 20 Ιουλίου

Ημερομηνία: 20-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Το «Λαϊκό Πεντάγραμμο» live στο «Εν Λευκώ Παραλία Επιταλίου»

Αυτό το Σάββατο 20 Ιουλίου το αγαπημένο σας «Εν Λευκώ» στην Παραλία Επιταλίου σας έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό λαϊκό γλέντι από το «Λαϊκό Πεντάγραμμο» με τους Νίκο Γκούσκο και την Ειρήνη Τσεκούρα. Σας περιμένουν να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια καθώς απολαμβάνετε το φαγητό σας.

Tropic Saturdays στο «Thalassa»

Κάθε Σάββατο το «Thalassa beach-bar» στην Κουρούτα σας περιμένει για να διασκεδάσετε μαζί για ακόμη ένα καλοκαίρι όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Εσείς πάρτε την παρέα σας, την πιο τρελή διάθεση και χαμόγελο και σας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά μαζί με τον dj Vassili Naoumi.

 

Dance ‘til Dawn στο «White Island»

Ένα μοναδικό πάρτι με πολλές εκπλήξεις, μουσική, χορό και φυσικά ανεβασμένη διάθεση σας περιμένει αυτό το Σάββατο 20 Ιουλίου στο «White Island Summer Club» στην Κουρούτα. Μαζί σας θα είναι ο αγαπημένος dj Tasos Gavriliadis ο οποίος θα επιλέξει για εσάς τα καλύτερα.

Image may contain: text

All Night Long Party στο «Μπλε»

Κάθε Σάββατο το «Μπλε Beach Bar» στην Κουρούτα σας προσκαλεί να διασκεδάσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα μοναδικό all night long party με τον dj Σάκη Γκρίλλα να σας ανεβάζει την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια. Ετοιμαστείτε για πολύ χορό…

Saturday Night στο «Jo Club»

Παγωμένα Cocktails από έμπειρους mixologists, μουσικές αλλά και dance parties, αποτελούν την ιδανική έξοδο κάθε Σάββατο βράδυ στο «Jo Club» στην παραλία Νεοχωρίου Κυλλήνης.

Summer Spirit στο «Althea apartments»

Αυτό το Σάββατο 20 Ιουλίου το «Althea apartments» στο Κατάκολο σας προσκαλεί στο ανακαινισμένο μπαρ «Αlthea balcony». Σας περιμένουν να δοκιμάσετε τα κοκτέιλς, ποτά, κρύα ροφήματα, πλατό αλλαντικών, με θέα τη θάλασσα στο σούρουπο του Κατακόλου. Μην το χάσετε.

Μοναδικές στιγμές στο «Beauvoir»

Το «Beauvoir» στον Άγιο Αντρέα στο Κατάκολο ανοίγει τις πόρτες του για αυτή την καλοκαιρινή περίοδο και σας περιμένει όλους σε ένα νέο χώρο για να απολαύσετε καφέ, φαγητό, ποιοτικά cocktails και ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε με θέα το γαλάζιο. Εσείς ακόμα να το επισκεφτείτε;

Saturday Night στο «Liquid»

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης, για την αισθητική του χώρου αλλά και για τα μοναδικά events που διοργανώνει. Το έχετε συνδέσει με μερικές από τις καλύτερες καλοκαιρινές βραδιές όπως και με τη διασκέδαση σας. Ο λόγος για το «Liquid Club» στην Κρέστενα, που είναι και φέτος κοντά σας για να σας χαρίσει ξεχωριστές στιγμές. Σας περιμένουν κάθε Σάββατο για να σας ανεβάσουν την διάθεση με τις καλύτερες μουσικές επιλογές.

Σινεμά στις πλατείες: «Μπλάνκα» στο Κάστρο

Συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα οι προβολές του προγράμματος «Σινεμά στις πλατείες» που οργανώνει σε πόλεις και χωριά του νομού Ηλείας το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους. Η προβολή θα γίνει στο Κάστρο το Σάββατο 20 Ιουλίου με την ταινία «Μπλάνκα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος