FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 20 Απριλίου

Ημερομηνία: 20-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

O Prince FY στο «Mokai»

Ο 18χρονος rapper Prince FY, ένας από τους πιο ταλαντούχους rappers της νέας γενιάς, έρχεται στον Πύργο στο «Mokai Club» αυτό το Σάββατο 20 Απριλίου φέρνοντας μαζί του το new wave του rap ήχου και είναι έτοιμος να σας ξεσηκώσει σε μια νέα σλάνγκ που έχει επινοήσει ο ίδιος. Εσείς θα λείπετε;

Η dj Dori Blue στο «Retro»

Αυτό το Σάββατο 20 Απριλίου το «Retro-cafe», στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας προσκαλεί σε μια βραδιά γεμάτη μουσική και πολύ χορό αφού μαζί σας στις μουσικές επιλογές θα είναι η αγαπημένη dj Dori Blue. Σας περιμένει.

20 years «Fuego»

Αυτό το Σάββατο 20 Απριλίου το «Fuego bar» γίνεται 20 και το γιορτάζει διοργανώνοντας ένα μοναδικό πάρτι γενεθλίων με πολλά δώρα, πολύ χορό και ανεβασμένη διάθεση. Μαζί σας στα decks θα είναι οι djs Ioannis Skartsiaris & Dimitris Argirakopoulos οι οποίοι θα επιλέξουν για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Μην το χάσετε.

Ζωντανή μουσική στο «Αμάλθεια grill»

Σε μια βραδιά με έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα σας προσκαλεί αυτό το Σάββατο 20 Απριλίου το «Αμάλθεια grill» στην Αμαλιάδα. Εκεί θα βρίσκονται ο Χρήστος Πυλαρινός και η Ιφιγένεια Χατζηγιάννη για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες.

Classic Saturday Night στο «Mercado»

Οι κλασικές βραδιές Σαββάτου συνεχίζονται στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσουν σε χορό. Εσείς θα λείπετε;

«Mad City» the party στο «Kingdom»

Ένα νέο πάρτι ήρθε και σας περιμένει αυτό το Σάββατο 20 Απριλίου στο «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη μουσική, τραγούδι και πολλές εκπλήξεις. Σας περιμένουν για να εκτονωθείτε, να εκφραστείτε και να χορέψετε! Μην το χάσετε.

Tag Saturdays στο «VD Night Club»

Κάθε Σάββατο το «VD Night Club» στην Αμαλιάδα σας προκαλεί να βγάλετε το καλύτερο instastory και να το ανεβάσετε κάνοντας tag το μαγαζί. Το καλύτερο story κερδίζει μια φιάλη για εσάς και την παρέα σας. Μαζί σας στα decks θα είναι και ο dj Vasilis Naoumis.

Γεύση μετά μουσικής στο «Εν Λευκώ»

Οι μουσικές διαδρομές στο «Εν Λευκώ» στον Πύργο συνεχίζονται και αυτό το Σάββατο 20 Απριλίου. Μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων που συνδυάζουν διαχρονικές κλασικές και νέες δημιουργικές συνταγές με τοπικά προϊόντα, καθώς και γνήσιες σπιτικές συνταγές μαγειρευτών φαγητών αλλά και της ώρας σας περιμένουν να τις γευτείτε απολαμβάνοντας κάθε Σαββατόβραδο ζωντανή μουσική. Μαζί σας θα είναι και ο Δημήτρης με τον Μπάμπη για να σας κρατήσουν συντροφιά καθώς απολαμβάνετε το φαγητό σας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος