FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 2 Μαρτίου

Ημερομηνία: 02-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Πάνος Βαβίλης στο «Σταθμός Cafe»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει αυτό το Σαββατο 2 Μαρτίου στο «Σταθμός Cafe», Υψηλάντου 12, στον Πύργο. Ο αγαπημένος μας λαϊκός τραγουδιστής ξέρει πολύ καλά πως να ανεβάζει το κέφι ερμηνεύοντας αγαπημένες γνωστές επιτυχίες και σας περιμένει για μια βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι. Μην λείψει κανείς.

Οι «Χατζηbros» live στο «Gotham»

Μια έντεχνη μουσική βραδιά σας περιμένει αυτό το Σάββατο 2 Μαρτίου στο «Gotham Coffee, Drinks And Games» στον Πύργο αφού μαζί σας θα βρίσκονται οι Πάνος και Νάσια Χατζηλαζαρίδη για να σας κρατήσουν συντροφιά σε ένα απολαυστικό live που κανένας δεν θα ήθελε να χάσει. Σας περιμένουν.

Masque Party *Sportex* στο «Bardoo»

Οι απόκριες ήρθαν καιρός να χορέψετε, να διασκεδάσετε, να μεταμφιεστείτε και να απολαύσετε ένα ακόμα αποκριάτικο πάρτι στο αγαπημένο σας «Bardoo» στην Αμαλιάδα. Το θέμα της βραδιάς είναι τα sportex και σας προκαλούν να φορέσετε οτιδήποτε έχει σχέση με αθλητισμό. Η πιο ευφάνταστη εμφάνιση θα κερδίσει μια φιάλη ποτού. Σας περιμένουν για μια μοναδική βραδιά. Μην το χάσετε.

Latin Maske Party από την «Bailo Dance Academy» στο «Ποδήλατο»

Aυτό το Σάββατο 2 Μαρτίου ένα μοναδικό λάτιν μασκέ πάρτι σας περιμένει στο «Ποδήλατο Music-Cafe», στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας. Θα είναι ένα πάρτι γεμάτο κέφι και ρυθμό με πρωταγωνιστές όπως πάντα τους μαθητές και χοροδιδασκάλους της σχολής για να γεμίσουν την χορευτική πίστα. Εκεί θα βρίσκονται ο Διονύσης και η Αλεξάνδρα για να μεταδώσουν το καταπληκτικό κλίμα της σχολής μέσα από τα γνωστά «animation». Ελάτε να χορέψετε σε latin και όχι μόνο ρυθμούς παρέα με την «Bailo Dance Academy». Στην παρέα σας θα είναι και η ομάδα Salsamantes από την Πάτρα. Σας περιμένουν.

Masque Αποκριάτικο Party στο «Kingdom»

Aυτό το Σάββατο 2 Μαρτίου το «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα σας περιμένει για ένα μοναδικό μασκέ πάρτι. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη μουσική, τραγούδι και πολλές εκπλήξεις. Σας περιμένουν για να εκτονωθείτε, να εκφραστείτε και να χορέψετε! Μαζί σας θα είναι και ο dj Tasos Gavriliadis. Μην το χάσετε.

Ζωντανή μουσική στο «Αμάλθεια grill»

Κάθε Σάββατο το «Αμάλθεια grill» στην Αμαλιάδα σας περιμένει για να διασκεδάσετε με καλό φαγητό, εξυπηρέτηση, καλές τιμές, ζωντανή μουσική, ποτά και πολύ χορό. Υπόσχονται ότι θα απολαύσετε κάθε λεπτό του Σαββατόβραδού σας. Εσείς θα λείπετε;

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Οι αμαρτίες ξεκίνησαν στο αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας και σας υπόσχονται αυτό το Σάββατο 2 Μαρτίου ένα μοναδικό πάρτι με πολύ χορό, τραγούδι και ανεβασμένη διάθεση. Γι’ αυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος