FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 2 Φεβρουαρίου

Ημερομηνία: 02-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Κωνσταντίνος Νάζης live στο «Fuego»

Ο Κωνσταντίνος Νάζης, ο τραγουδιστής που συναντήσαμε πριν από λίγα χρόνια στην τηλεόραση, μέσα από την συμμετοχή του στο X-Factor έρχεται αυτό το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο «Fuego Bar By Antonis» στον Πύργο και σας περιμένει για να σας ανεβάσει το κέφι με όλες του τις μεγάλες επιτυχίες. Εσείς θα λείπετε;

O «YPO» live στο «Mokai»

Ο «Υποχθόνιος» ή αλλιώς «YPO» είναι από τους πιο γνωστούς και δημοφιλείς Έλληνες ράπερ και έρχεται αυτό το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο «Mokai Club» στην κεντρική πλατεία Πύργου και σας περιμένει για να σας ανεβάσει την διάθεση με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Μην το χάσετε.

The Grande College Party στο «Kingdom»

Αυτό το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου σε ένα πάρτι… πειρασμό σας προσκαλεί το «Kingdom Live Club» στην Αμαλιάδα αφού το «The College Stylez», μαζί με το «Insomnia Party», ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας περιμένουν όλους σε μία άκρως τρελή φοιτητική βραδιά! Την απογείωση αναλαμβάνει ο κορυφαίος dj Tasos Gavriliadis.

90’s music στο «Vips Café-Club»

Η θρυλική δεκετία του ’90 αναβιώνει με τον πιο φρέσκο μουσικό τρόπο στο «VIPS Café-Club» στην Γαστούνη αυτό το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και σας περιμένει για μια βραδιά αφιερωμένη στις μεγαλύτερες επιτυχίες της εποχής.

Κοπή πίτας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατακόλου «Ο Φάρος»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατακόλου «Ο Φάρος», το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα στο κοινοτικό κατάστημα Κατακόλου. Ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν θα σταλούν και  η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς όλους.

Ο «Saske» live στο «Deko»

O Saske, ο εικοσάχρονος εναλλακτικός σταρ του ελληνικού hip-hop με τις εκατομμύρια προβολές στο YouTube έρχεται αυτό το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο «Deko café-bar» στην Αμαλιάδα και σας περιμένει για μια μοναδική χιπ-χοπ βραδιά με πολύ μουσική και ανεβασμένη διάθεση. Εσείς θα λείπετε;

Λαϊκή ρεμπέτικο μεσημέρι στο «Καφενείον»

Κάθε Σάββατο μεσημέρι στο ρομαντικό στέκι του Αντώνη, το «Καφενείον» στην Αμαλιάδα θα σας κρατάει συντροφιά η λαϊκή ρεμπέτικη ορχήστρα η οποία αποτελείται από τους Μαρίνα Καλλιαντάση, Μάριο Γκίβαλο και Κωνσταντίνο Μπαφατάκη. Εκεί θα βρείτε εκλεκτούς μεζέδες, μπύρα, ούζο, τσίπουρο, κρασί κ.α. Σας περιμένουν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Οι αμαρτίες ξεκίνησαν στο αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας και σας υπόσχονται αυτό το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου ένα μοναδικό πάρτι με πολύ χορό, τραγούδι και ανεβασμένη διάθεση. Γι’ αυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.

Classic Saturday Night στο «Mercado Bar»

Οι κλασικές βραδιές Σαββάτου επέστρεψαν στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσουν για ακόμα μια χρονιά διάφοροι djs με τις μουσικές τους επιλογές. Σας περιμένουν λοιπόν αυτό το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου για μια βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι. Εσείς θα λείπετε;

Ζωντανή μουσική στο «Εν Λευκώ»

Αυτό το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου οι μουσικές διαδρομές στο «Εν Λευκώ» στον Πύργο συνεχίζονται και σας προσκαλούν στον ανανεωμένο τους χώρο καθώς σας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων που συνδυάζουν διαχρονικές κλασικές συνταγές και νέες δημιουργικές συνταγές με τοπικά προϊόντα καθώς και γνήσιες σπιτικές συνταγές, μαγειρευτών φαγητών αλλά και της ώρας που σας περιμένουν να τις γευτείτε απολαμβάνοντας κάθε Σαββατόβραδο ζωντανή μουσική. Μαζί σας θα είναι και ο Δημήτρης με τον Μπάμπη για να σας κρατήσουν συντροφιά καθώς απολαμβάνετε το φαγητό σας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος