FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Ημερομηνία: 19-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Το «Λαϊκό Δίφωνο» live «Στου Βαγγέλη»

Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική σας προσκαλούν αυτό το Σάββατο 19 Οκτωβρίου «Στου Βαγγέλη» στο Λεβεντοχώρι συνδυάζοντας καλό φαγητό και μουσική από το «Λαϊκό Δίφωνο» οι οποίοι σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια απολαμβάνοντας το φαγητό σας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

King College στο «Kingdom»

Αυτό το Σάββατο 19 Οκτωβρίου μια μοναδική άκρως φοιτητική βραδιά σας περιμένει στο «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα καθώς μαζί σας θα βρίσκεται ο κορυφαίος dj και ραδιοφωνικός παραγωγός του Venus Fm 105,1 Τάσος Γαβριλιάδης ο οποίος θα επιλέξει για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Εσείς θα λείπετε;

Latin party στο «The Avenue»

Αυτό το Σάββατο 19 Οκτωβρίου μια μοναδική βραδιά latin σας περιμένει στο «The Avenue», Όθωνος Αμαλίας 24, στην Αμαλιάδα. Θα είναι ένα πάρτι γεμάτο κέφι και ρυθμό με πρωταγωνιστές όπως πάντα τους μαθητές και χοροδιδασκάλους της σχολής για να γεμίσουν την χορευτική πίστα. Εκεί θα βρίσκονται ο Διονύσης και η Αλεξάνδρα για να μεταδώσουν το καταπληκτικό κλίμα της σχολής μέσα από τα γνωστά «animation». Ελάτε να χορέψετε σε latin και όχι μόνο ρυθμούς παρέα με την «Bailo Dance Academy». Σας περιμένουν μετά τις 10:30μ.μ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Caliente Night στο «Deko»

Ένα νέο πάρτι ήρθε για να βάλει φωτιά στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης της Αμαλιάδας. Ετοιμαστείτε για μια «caliente» night στο «Deko café-bar» με ανεβασμένη διάθεση και αγαπημένα τραγούδια με τους djs Aki Vasilopoulo & Alex Psi να σας κρατάνε συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σας περιμένουν κάθε Σάββατο λίγο μετά τις 11:30μ.μ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

Saturday Night στο «Fuego»

Μια ακόμα χειμερινή σεζόν και το «Fuego Bar By Antonis» σας περιμένει αυτό το Σάββατο 19 Οκτωβρίου για να σας ανεβάσει την διάθεση σε ξέφρενους ρυθμούς με τη καλύτερη μουσική και πολλές εκπλήξεις. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, πλήθος και εσωτερικός χώρος

Classic Saturday Night στο «Mercado»

Οι κλασικές βραδιές Σαββάτου επιστρέφουν στο αγαπημένο σας στέκι, το «Mercado Bar» στον Πύργο και σας περιμένουν για να σας ξεσηκώσουν με αγαπημένα τραγούδια σε μια μοναδική βραδιά. Εσείς θα λείπετε;

Saturday Night στο «Mokai»

Αυτό το Σάββατο 19 Οκτωβρίου ένα ανατρεπτικό πάρτι σας περιμένει στο «Mokai Bar» στην κεντρική πλατεία Πύργου και σας δίνει το απόλυτο κίνητρο να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ζήσετε το κάτι άλλο ακούγοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος