FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 18 Ιανουαρίου

Ημερομηνία: 18-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Βραδιά μπουάτ στο «Althea apartments»

Αυτό το Σάββατο 18 Ιανουαρίου το «Althea apartments» στο Κατάκολο σας προσκαλεί σε μια βραδιά μπουάτ με αναφορά στο παλιό καλό λαϊκό τραγούδι. Ένα νέο μουσικό σύνολο 4 ανθρώπων θα φέρει στα αυτιά σας τραγούδια που λείπουν απ’ την εποχή μας, που σε κάνουν μια παρέα, μια αγκαλιά.. Τραγούδια της Μοσχολιού, της Χαρούλας, της Μαρινέλας έως της Βελεσιώτου και της Νέγκα καθώς και του Τσιτσάνη, του Ζαμπέτα, του Πάριου, του Διονυσίου έως του Χαρούλη, θα προσπαθήσουν να χωρέσουν σε μια βραδιά. Στο πιάνο ο Στέφανος, στο μπουζούκι ο Κωσταντίνος, στο τραγούδι η Δήμητρα και η Δώρα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, εσωτερικός χώρος

Το «Λαϊκό Δίφωνο» live «Στου Βαγγέλη»

Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική σας προσκαλούν αυτό το Σάββατο 18 Ιανουαρίου «Στου Βαγγέλη» στο Λεβεντοχώρι συνδυάζοντας καλό φαγητό και μουσική από το «Λαϊκό Δίφωνο» οι οποίοι σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια απολαμβάνοντας το φαγητό σας.

Σάββατο μεσημέρι στο «Κέντρον»

Καθημερινά το αγαπημένο σας στέκι το «Κέντρον» στην κεντρική πλατεία Πύργου σας περιμένει στον φιλόξενο χώρο του για να απολαύσετε μεζέδες, ποικιλίες ,ούζο, κρασί, τσίπουρο, μπίρα στο όμορφο και παραδοσιακό καφενείο και στο άνετο περιβάλλον που έχουν ετοιμάσει για εσάς. Θα τους βρείτε ανοιχτά από το πρωί με κλασσικό καφεδάκι ως το βράδυ με τα τσιπουράκια να φτιάχνουν την διάθεση σας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα χορεύουν, πλήθος, νύχτα και εσωτερικός χώρος

Be the King στο «Kingdom»

Αυτό το Σάββατο 18 Ιανουαρίου μια μοναδική βραδιά σας περιμένει στο «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα καθώς μαζί σας θα βρίσκεται ο κορυφαίος dj και ραδιοφωνικός παραγωγός του Venus Fm 105,1 Τάσος Γαβριλιάδης ο οποίος θα επιλέξει για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Εσείς θα λείπετε;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο

Γεύση μετά μουσικής στο «Εν Λευκώ»

Οι μουσικές διαδρομές στο «Εν Λευκώ» στον Πύργο συνεχίζονται και αυτό το Σάββατο 18 Ιανουαρίου. Μια μεγάλη ποικιλία μαγειρευτών φαγητών αλλά και της ώρας σας περιμένουν να τις γευτείτε απολαμβάνοντας κάθε Σαββατόβραδο ζωντανή μουσική από τους Γεωργία, Δημήτρη και Μπάμπη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος

Saturday Night στο «Fuego»

Μια ακόμα χειμερινή σεζόν και το «Fuego Bar By Antonis» σας περιμένει αυτό το Σάββατο 18 Ιανουαρίου για να σας ανεβάσει την διάθεση σε ξέφρενους ρυθμούς με τη καλύτερη μουσική και πολλές εκπλήξεις. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος και εσωτερικός χώρος

Classic Saturday Night στο «Mercado»

Οι κλασικές βραδιές Σαββάτου σας περιμένουν στο αγαπημένο σας στέκι, το «Mercado Bar» στον Πύργο και σας περιμένουν για να σας ξεσηκώσουν με αγαπημένα τραγούδια σε μια μοναδική βραδιά. Εσείς θα λείπετε;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Christos Pylarinos, κείμενο

Ζωντανή λαϊκή μουσική στο «Αμάλθεια grill»

Σε μια λαϊκή βραδιά σας προσκαλεί αυτό το Σάββατο 18 Ιανουαρίου το «Αμάλθεια grill» στην Αμαλιάδα για να διασκεδάσετε και να δοκιμάσετε το ανανεωμένο τους μενού απολαμβάνοντας αγαπημένα τραγούδια με τους Ιφιγένεια Χατζηγιάννη, Χρήστο Πυλαρινό και Χρήστο Αλεξόπουλο να σας κρατάνε συντροφιά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος