FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 16 Νοεμβρίου

Ημερομηνία: 16-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Latin party στο «The Avenue»

Αυτό το Σάββατο 16 Νοεμβρίου μια μοναδική βραδιά latin σας περιμένει στο «The Avenue», Όθωνος Αμαλίας 24, στην Αμαλιάδα. Θα είναι ένα πάρτι γεμάτο κέφι και ρυθμό με πρωταγωνιστές όπως πάντα τους μαθητές και χοροδιδασκάλους της σχολής για να γεμίσουν την χορευτική πίστα. Εκεί θα βρίσκονται ο Διονύσης και η Αλεξάνδρα για να μεταδώσουν το καταπληκτικό κλίμα της σχολής μέσα από τα γνωστά «animation». Ελάτε να χορέψετε σε latin και όχι μόνο ρυθμούς παρέα με την «Bailo Dance Academy». Σας περιμένουν μετά τις 10:30μ.μ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο

«Όλα Πόπα» στο «Pallas»

Tο αγαπημένο σας πάρτι επιστρέφει αυτήν την Σάββατο 16 Νοεμβρίου στο «Pallas Café Bar» στα Λεχαινά για ένα μοναδικό event που θα σας μείνει αξέχαστο. Ετοιμαστείτε για μια «Όλα Πόπα» βραδιά ακούγοντας αγαπημένες επιτυχίες με τον dj Arva να επιλέγει για εσάς τα καλύτερα. Σας περιμένουν μετά τις 11μ.μ. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Το «Λαϊκό Δίφωνο» live «Στου Βαγγέλη»

Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική σας προσκαλούν αυτό το Σάββατο 16 Νοεμβρίου «Στου Βαγγέλη» στο Λεβεντοχώρι συνδυάζοντας καλό φαγητό και μουσική από το «Λαϊκό Δίφωνο» οι οποίοι σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια απολαμβάνοντας το φαγητό σας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

O Prince FY στο «Street 17»

Ο 18χρονος rapper Prince FY, ένας από τους πιο ταλαντούχους rappers της νέας γενιάς, έρχεται στην Αμαλιάδα στο «Street 17 café-bar» αυτό το Σάββατο 16 Νοεμβρίου φέρνοντας μαζί του το new wave του rap ήχου και είναι έτοιμος να σας ξεσηκώσει σε μια νέα σλάνγκ που έχει επινοήσει ο ίδιος. Εσείς θα λείπετε;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Ο Μηνάς Κόντος στο «Le Noir»

Αυτό το Σάββατο 16 Νοεμβρίου ο εξαιρετικός dj Minas Kondos έρχεται στο «Le Noir» στην Αμαλιάδα για να σας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές σε μια βραδιά που κανένας δεν θα ήθελε να χάσει. Σας περιμένουν.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Latin Party από την «Αθλοκίνηση» στο «My Friend’s»

Αυτό το Σάββατο 16 Νοεμβρίου μια μοναδική βραδιά latin σας περιμένει λίγο μετά τις 10μ.μ στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη. Ελάτε να χορέψετε σε ρυθμούς latin με αγαπημένα τραγούδια παρέα με τον Γιώργο Δερβο και την Διονυσία Ματσα. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος και γήπεδο μπάσκετ

Be the King στο «Kingdom»

Αυτό το Σάββατο 16 Νοεμβρίου μια μοναδική βραδιά σας περιμένει στο «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα καθώς μαζί σας θα βρίσκεται ο κορυφαίος dj και ραδιοφωνικός παραγωγός του Venus Fm 105,1 Τάσος Γαβριλιάδης ο οποίος θα επιλέξει για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Εσείς θα λείπετε;

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η dj Dori Blue στο «Retro»

Αυτό το Σάββατο 16 Νοεμβρίου το «Retro-cafe», στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας προσκαλεί σε μια βραδιά γεμάτη μουσική και πολύ χορό αφού μαζί σας στις μουσικές επιλογές θα είναι η αγαπημένη dj Dori Blue. Σας περιμένει.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα παίζουν μουσικά όργανα και κιθάρα

Γεύση μετά μουσικής στο «Εν Λευκώ»

Οι μουσικές διαδρομές στο «Εν Λευκώ» στον Πύργο συνεχίζονται και αυτό το Σάββατο 16 Νοεμβρίου. Μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων που συνδυάζουν διαχρονικές κλασικές και νέες δημιουργικές συνταγές με τοπικά προϊόντα, καθώς και γνήσιες σπιτικές συνταγές μαγειρευτών φαγητών αλλά και της ώρας σας περιμένουν να τις γευτείτε απολαμβάνοντας κάθε Σαββατόβραδο ζωντανή μουσική. Μαζί σας θα είναι και η Γεωργία με τον Δημήτρη και τον Μπάμπη για να σας κρατήσουν συντροφιά καθώς απολαμβάνετε το φαγητό σας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος

Saturday Night στο «Fuego»

Μια ακόμα χειμερινή σεζόν και το «Fuego Bar By Antonis» σας περιμένει αυτό το Σάββατο 16 Νοεμβρίου για να σας ανεβάσει την διάθεση σε ξέφρενους ρυθμούς με τη καλύτερη μουσική και πολλές εκπλήξεις. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πλήθος, νύχτα και εσωτερικός χώρος

Classic Saturday Night στο «Mercado»

Οι κλασικές βραδιές Σαββάτου επέστρεψαν στο αγαπημένο σας στέκι, το «Mercado Bar» στον Πύργο και σας περιμένουν για να σας ξεσηκώσουν με αγαπημένα τραγούδια σε μια μοναδική βραδιά. Εσείς θα λείπετε;

Jukebox Party στο «Mokai»

Αυτό το Σάββατο 16 Νοεμβρίου ένα ανατρεπτικό πάρτι σας περιμένει στο «Mokai Bar» στην κεντρική πλατεία Πύργου και σας δίνει το απόλυτο κίνητρο να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ζήσετε το κάτι άλλο ακούγοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος