FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 15 Ιουνίου

Ημερομηνία: 15-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Οι «Χατζηbros» live στο «Gotham»

Μια έντεχνη μουσική βραδιά σας περιμένει αυτό το Σάββατο 15 Ιουνίου  το «Gotham Coffee, Drinks And Games» στον Πύργο αφού μαζί σας θα βρίσκονται οι Πάνος και Νάσια Χατζηλαζαρίδη για να σας κρατήσουν συντροφιά σε ένα απολαυστικό live που κανένας δεν θα ήθελε να χάσει. Σας περιμένουν.

Grand opening στο «Island»

Αυτό το καλοκαίρι ξεκινάνε στο «White Island Summer Club» στην Κουρούτα παίζοντας τις πιο γνωστές επιτυχίες του καλοκαιριού και σας υπόσχονται ένα μοναδικό show που θα σημάνει και την αρχή της φετινής καλοκαιρινής σεζόν. Μην το χάσετε.

Ο Νίκος Σαπουντζάκης live… «Στου Βαγέλλη»

Σε δυο μουσικές βραδιές σας προσκαλούν αυτό το Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Ιουνίου «Στου Βαγγέλη» στο Λεβεντοχώρι συνδυάζοντας καλό φαγητό και μουσική αφού μαζί σας θα βρίσκεται ο Κρητικός τραγουδοποιός Νίκος Σαπουντζάκης και σας περιμένει με την κιθάρα του για να απολαύσετε τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια που έγραψε για τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιώργο Μαργαρίτη, Νότη Σφακιανάκη, Μπλε και άλλους δημοφιλείς καλλιτέχνες. Μην το χάσετε.

Grand Opening στο «Thalassa beachbar»

Αυτό το Σάββατο 15 Ιουνίου o dj Vassilis Naoumis ο οποίος θα επιλέξει για εσάς τις καλύτερες ξένες και ελληνικές επιτυχίες θα βρίσκεται στο «Thalassa beach-bar» στην Κουρούτα! Σας περιμένουν λίγο μετά τις 11 μ.μ. για ένα μοναδικό Σαββατόβραδο. Μην λείψει κανείς.

Closing Party στην «Παλαιά Αγορά»

Με πάταγο θα σας αποχαιρετήσει και την φετινή σεζόν η «Παλαιά Αγορά». Σας περιμένουν αυτό το Σάββατο 15 Ιουνίου στο μεγάλο Closing Party με πολύ χορό και πολλά παγωμένα υποβρύχια για όλους. Μην το χάσετε!

Saturday Night στο «Mokai»

Αυτό το Σάββατο ένα ανατρεπτικό πάρτι σας περιμένει στο «Mokai Bar» στην κεντρική πλατεία Πύργου και σας δίνει το απόλυτο κίνητρο να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ζήσετε το κάτι άλλο ακούγοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Classic Saturday Night στο «Mercado»

Οι κλασικές βραδιές Σαββάτου συνεχίζονται στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσουν σε χορό. Εσείς θα λείπετε;

Tag Saturdays στο «VD Night Club»

Κάθε Σάββατο το «VD Night Club» στην Αμαλιάδα σας προκαλεί να βγάλετε το καλύτερο instastory και να το ανεβάσετε κάνοντας tag το μαγαζί. Το καλύτερο story κερδίζει μια φιάλη για εσάς και την παρέα σας.

Σάββατο μεσημέρι στο «Εν Λευκώ Παραλία Επιταλίου»

Το καλοκαίρι έφτασε και το αγαπημένο σας «Εν Λευκώ» στην Παραλία Επιταλίου θα βρίσκεται από αυτό το Σάββατο 15 Ιουνίου μαζί σας και σας περιμένει στο ανανεωμένο, φιλόξενο και άνετο χώρο του για να απολαύσετε μεζέδες, ποικιλίες ,ούζο, κρασί, τσίπουρο, μπίρα με θέα το απέραντο γαλάζιο. Θα τους βρείτε ανοιχτά από το πρωί με κλασσικό καφεδάκι ως το βράδυ με τα τσιπουράκια να φτιάχνουν την διάθεση σας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος