FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 15 Φεβρουαρίου

Ημερομηνία: 15-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

The 90’s Trash Party στο «Bardoo»

Το αγαπημένο σας trash party επιστρέφει αυτό το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και σας περιμένει με ανεβασμένη διάθεση στο «Bardoo» στην Αμαλιάδα. Ετοιμαστείτε για ένα μουσικό αφιέρωμα στις δεκαετίες των 80-90-00 , trash, pop, Παρατράγουδα κτλ κτλ. Τα πάντα επιτρέπονται, παραγγελίες επιβάλλονται. Μαζί σας θα είναι ο dj John Bousoutis ο οποίος θα σας ταξιδέψει σε προηγούμενες αγαπημένες και γεμάτες νοσταλγία μουσικές δεκαετίες. Εσείς θα λείπετε;

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο

Το «Όλα Πόπα» παρουσιάζει τον κόκκινο χορό στο «Pallas»

Tο αγαπημένο σας πάρτι επιστρέφει αυτό το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στο «Pallas Café Bar» στα Λεχαινά σε μια διαφορετική έκδοση που θα σας μείνει αξέχαστη καθώς σας περιμένουν σε ένα μοναδικό trash party παρουσιάζοντας σας τον κόκκινο χορό με dresscode αυστηρά το κόκκινο. Ετοιμαστείτε για μια «Όλα Πόπα» βραδιά ακούγοντας αγαπημένες επιτυχίες με τον dj Kaycee Jr να επιλέγει για εσάς τα καλύτερα. Σας περιμένουν μετά τις 11μ.μ. Μην λείψει κανείς.

 

Saturday Night στο «VD Night Club»

Αυτό το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου το «VD Night Club» στην Αμαλιάδα φέρνει κοντά σας ένα μοναδικό πάρτι με dresscode το μαύρο και το κόκκινο χρώμα. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά με πολύ χορό και μουσική παρέα με τον dj Γιάννη Φουρνομίτη. Μην το χάσετε.

 

Greek Night στο «Street 17»

Μια άκρως ελληνική βραδιά σας περιμένει αυτό το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στο «Street 17 café-bar» στην Αμαλιάδα καθώς μαζί σας θα είναι ο γνωστός dj Σάκης Γκρίλλας για να σας ανεβάσει την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες και υπόσχεται να βάλει «φωτιά» στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης. Ετοιμαστείτε για πολύ χορό.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Η dj Dori Blue στο «Retro»

Αυτό το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου το «Retro-cafe», στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας προσκαλεί σε μια βραδιά γεμάτη μουσική και πολύ χορό αφού μαζί σας στις μουσικές επιλογές θα είναι η αγαπημένη dj Dori Blue. Σας περιμένει.

Βραδιά μπουάτ στο «Althea apartments»

Αυτό το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου το «Althea apartments» στο Κατάκολο σας προσκαλεί σε μια βραδιά μπουάτ με αναφορά στο παλιό καλό λαϊκό τραγούδι. Ένα νέο μουσικό σύνολο 4 ανθρώπων θα φέρει στα αυτιά σας τραγούδια που λείπουν απ’ την εποχή μας, που σε κάνουν μια παρέα, μια αγκαλιά.. Τραγούδια της Μοσχολιού, της Χαρούλας, της Μαρινέλας έως της Βελεσιώτου και της Νέγκα καθώς και του Τσιτσάνη, του Ζαμπέτα, του Πάριου, του Διονυσίου έως του Χαρούλη, θα προσπαθήσουν να χωρέσουν σε μια βραδιά. Στο πιάνο ο Στέφανος, στο μπουζούκι ο Κωσταντίνος, στο τραγούδι η Δήμητρα και η Δώρα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, εσωτερικός χώρος

Το «Λαϊκό Δίφωνο» live «Στου Βαγγέλη»

Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική σας προσκαλούν αυτό το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου «Στου Βαγγέλη» στο Λεβεντοχώρι συνδυάζοντας καλό φαγητό και μουσική από το «Λαϊκό Δίφωνο» οι οποίοι σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια απολαμβάνοντας το φαγητό σας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο

Γεύση μετά μουσικής στο «Εν Λευκώ»

Οι μουσικές διαδρομές στο «Εν Λευκώ» στον Πύργο συνεχίζονται και αυτό το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου. Μια μεγάλη ποικιλία μαγειρευτών φαγητών αλλά και της ώρας σας περιμένουν να τις γευτείτε απολαμβάνοντας κάθε Σαββατόβραδο ζωντανή μουσική από τους Νότα, Δημήτρη και Μπάμπη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

Saturday Night στο «Fuego»

Μια ακόμα χειμερινή σεζόν και το «Fuego Bar By Antonis» σας περιμένει αυτό το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου για να σας ανεβάσει την διάθεση σε ξέφρενους ρυθμούς με τη καλύτερη μουσική και πολλές εκπλήξεις. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος και εσωτερικός χώρος

Classic Saturday Night στο «Mercado»

Οι κλασικές βραδιές Σαββάτου σας περιμένουν στο αγαπημένο σας στέκι, το «Mercado Bar» στον Πύργο και σας περιμένουν για να σας ξεσηκώσουν με αγαπημένα τραγούδια σε μια μοναδική βραδιά. Εσείς θα λείπετε;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Christos Pylarinos, κείμενο

Ζωντανή λαϊκή μουσική στο «Αμάλθεια grill»

Σε μια λαϊκή βραδιά σας προσκαλεί αυτό το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου το «Αμάλθεια grill» στην Αμαλιάδα για να διασκεδάσετε και να δοκιμάσετε το ανανεωμένο τους μενού απολαμβάνοντας αγαπημένα τραγούδια με τους Ιφιγένεια Χατζηγιάννη, Χρήστο Πυλαρινό και Χρήστο Αλεξόπουλο να σας κρατάνε συντροφιά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος