FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

Ημερομηνία: 14-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Epic Closing Party στο «White Island»

Ακόμα μια καλοκαιρινή σεζόν έφτασε στο τέλος της και το «White Island Summer Club» στην Κουρούτα σας υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και πολλές εκπλήξεις για να σας αποχαιρετήσει όπως πρέπει από το μαγαζί που έχετε αγαπήσει. Σας περιμένουν όλους αυτό το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου για ένα αξέχαστο πάρτι με πολλές εκπλήξεις. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Opening party από την «Χοροκίνηση» στον «Ακροβάτη»

Το 1ο πάρτι της νέας χορευτικής χρονιάς της σχολής χορού «Χοροκίνηση» έφτασε. Σας περιμένουν όλους αυτό το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου μετά τις 10:30μ.μ. σε μια μοναδική χορευτική βραδιά στον «Ακροβάτη» στην κεντρική πλατεία Πύργου. Ελάτε να χορέψετε σε ρυθμούς bachata, swing, salsa και όχι μόνο αφού σας περιμένει χορός, τραγούδια, διασκέδαση και χαμογελά με την πιο ξεχωριστή latinoπαρέα του Πύργου. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

O «Heavy Pins» στο «Factory»

Αυτό το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου το «Factory Espresso Bar» στην Γαστούνη σας παρουσιάζει τον «Heavy Pins» ο οποίος ετοιμάζεται να δώσει άλλη διάσταση στην βραδιά σας.  Ο γνωστός παραγωγός και dj έχει καταφέρει να ξεσηκώνει το κοινό οποιουδήποτε χώρου σε tech hοuse ήχους. Εσείς θα λείπετε;

 

O dj John Pronoitis στο «Mokai»

Αυτό το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου ο γνωστός dj John Pronoitis θα βρίσκεται στο «Mokai Club» στην κεντρική πλατεία Πύργου για να σας συντροφεύσει με αγαπημένες επιτυχίες καθώς εσείς απολαμβάνετε το ποτό σας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πλήθος και εσωτερικός χώρος

Saturday Night στο «Fuego»

Μια ακόμα χειμερινή σεζόν και το «Fuego Bar By Antonis» σας περιμένει αυτό το Σάββατο 3 Νοεμβρίου για να σας ανεβάσει την διάθεση σε ξέφρενους ρυθμούς με τη καλύτερη μουσική και πολλές εκπλήξεις. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται ο Christos Pylarinos, κείμενο

Ζωντανή μουσική στο «Ραντεβού»

Σε μια βραδιά με έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα σας προσκαλεί αυτό το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου το «Ραντεβού café-bar» στην Αλφειούσα. Εκεί θα βρίσκονται οι Χρήστος Πυλαρινός, Χρήστος & Μάκης Αλεξόπουλος και Ιφιγένεια Χατζηγιάννη για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια. Εσείς θα λείπετε;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος