FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 13 Ιουνίου

Ημερομηνία: 13-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Grand Opening στο «Thalassa beach–bar»

Αυτό το Σάββατο 13 Ιουνίου o dj Giwrgos Tzivas ο οποίος θα επιλέξει για εσάς τις καλύτερες ξένες και ελληνικές επιτυχίες θα βρίσκεται στο «Thalassa beach-bar» στην Κουρούτα! Σας περιμένουν λίγο μετά τις 11 μ.μ. για ένα μοναδικό Σαββατόβραδο. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο

Ζωντανή μουσική στo «Ηλιοτρόπιο»

Σε μια βραδιά με έντεχνο, ποπ και λαϊκό πρόγραμμα σας προσκαλεί το «Ηλιοτρόπιο» στην παραλία της Μυρσίνης αυτό το Σάββατο 13 Ιουνίου. Μαζί σας θα είναι οι: Χρήστος Πυλαρινός, Κώστας Χατζηιωαννίδης, Χρήστος Αλεξόπουλος και Ιφιγένεια Χατζηγιάννη. Σας περιμένουν μετά τις 11:00μ.μ. για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες. Μην λείψει κανείς.

Cocktail Night στο «Libro»

Βράδυ Σαββάτου και το «Libro afternoon bar», στον Πύργο σας περιμένει σε μια μοναδική βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ! Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Ο «Mad Clip» στο «Street 17»

Ο «Mad Clip» είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση της ελληνικής rap σκηνής και έρχεται λοιπόν αυτό το Σάββατο 13 Ιουνίου στο «Street 17 café-bar» στην Αμαλιάδα για να σας ξεσηκώσει με τα πιο «δυνατά» κομμάτια. Ετοιμαστείτε για ένα ξεχωριστό πάρτι που θα σας ανεβάσει την διάθεση σε μια μοναδική rap βραδιά. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Closing Party στο «Bardoo»

Με πάταγο θα σας αποχαιρετήσει και την φετινή σεζόν το «Bardoo» στην Αμαλιάδα μιας και αυτό το Σάββατο 13 Ιουνίου στο μεγάλο Closing Party σας ετοιμάζουν μια βραδιά με αρκετές guest εμφανίσεις και djs οι οποίοι θα σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες για όλα τα γούστα. Bardoo lovers δεν πρέπει να το χάσετε!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο που λέει "μπάμπης δημήτρης δημήτ νότα Σάββατο 13 13 Ιουνίου To αγαπημένο σας μουσικό σχήμα.. LIVE MUSIC NIGHTS εν λευκώ Παραλία Επιταλίου"

Γεύση μετά μουσικής στο «Εν Λευκώ»

Οι μουσικές διαδρομές στο «Εν Λευκώ» στην Παραλία Επιταλίου συνεχίζονται και αυτό το Σάββατο 13 Ιουνίου. Μια μεγάλη ποικιλία μαγειρευτών φαγητών αλλά και της ώρας σας περιμένουν να τις γευτείτε απολαμβάνοντας κάθε Σαββατόβραδο ζωντανή μουσική από τους Νότα, Δημήτρη και Μπάμπη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πλήθος

Saturday Night στο «Fuego»

Μια ακόμα χειμερινή σεζόν και το «Fuego Bar By Antonis» σας περιμένει αυτό το Σάββατο 13 Ιουνίου για να σας ανεβάσει την διάθεση σε ξέφρενους ρυθμούς με τη καλύτερη μουσική και πολλές εκπλήξεις. Μην λείψει κανείς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος